Στο 80-85% καταγράφονται οι κρατήσεις στα καταλύματα της Λίμνης Πλαστήρα για τις κύριες ημέρες του Πάσχα. Παρατηρείται μια αυξημένη κινητικότητα στα καταλύματα και ξενοδοχεία του ορεινού όγκου του Νομού, όχι όμως στα επίπεδα που καταγραφόταν τα προηγούμενα χρόνια τέτοιες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, σε δλώσεις του στο «Νέο Αγώνα», ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Λίμνη των Τεσσάρων Εποχών» κ. Αντώνης Κρομμύδας, ανέφερε ότι η πληρότητα δεν κυμαίνεται στα επίπεδα που θα επιθυμούσαν οι ξενοδόχοι της περιοχής.

«Η πληρότητα έως τώρα αγγίζει το 80 – 85%, και αυτό το ποσοστό αφορά κυρίως τις σημαντικές ημέρες του Πάσχα. Οι τιμές σε δωμάτια και καταλύματα είναι ιδιαίτερα προσιτές, αντιλαμβάνοντας οι επαγγελματίες τις δυσκολίες που σήμερα αντιμετωπίζουμε. Για τη βελτίωση της εικόνας στις κρατήσεις, κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει ο καιρός.

Αυτή τη στιγμή ο καιρός είναι άστατος, με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή για την εποχή που διανύουμε.

Σε περίπτωση που βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, θα προκύψει και η απαραίτητη ώθηση στις κρατήσεις. Παράλληλα, ας μη ξεχνάμε τους οικονομικούς λόγους που θέτουν εμπόδια στους πολίτες.

Η ακρίβεια παραμένει ο μεγαλύτερος ”βραχνάς” για κάθε νοικοκυριό, ενώ οι υψηλές τιμές στα καύσιμα λειτουργούν αποτρεπτικά για το σχεδιασμό μιας εκδρομής», κατέληξε.