Πέφτει η αυλαία με θρίλερ για την Αναγέννηση!

Η αγωνία για τους φίλους της Αναγέννησης κορυφώνεται αλλά αύριο το απόγευμα θα λάβει τέλος αφού το πρωτάθλημα και η ψυχοφθόρα διαδικασία των play out ολοκληρώνεται.

Στην Καρδίτσα και στη Θεσσαλονίκη, θα κριθούν τα πάντα σ’ ο,τι αφορά την ομάδα που θα καταφέρει να περάσει στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και να ανανεώσει την παραμονή της στη super league 2.

Τα αποτελέσματα που θα διαμορφωθούν στο Δημοτικό Στάδιο και στο γήπεδο της Χαλάστρας, θα είναι αυτά που θα καθορίσουν ποιος από τους δύο που απέμειναν να παλεύουν για την παραμονή θα τα καταφέρει.

Η Αναγέννηση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ “Β” και θέλει μόνο τη νίκη η οποία όμως δεν της αρκεί για να περάσει πάνω από τη γραμμή.

Την ίδια ώρα θέλει να μην ηττηθεί ο Ηρακλής από τον Καμπανιακό. Αν ο τελευταίος επικρατήσει, τότε όλα τελειώνουν καθώς θα διατηρήσει το ελαφρύ προβάδισμα του ενός πόντου που απέκτησε πριν δύο αγωνιστικές, όταν οι “κιτρινόμαυροι” ήλθαν ισόπαλοι με τον Ηρακλή.

Το κοινό στοιχείο στις δύο αναμετρήσεις είναι το γεγονός ότι τόσο ο ΠΑΟΚ “Β”, όσο και ο Ηρακλής δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο έχουν προ πολλού αποφύγει τις περιπέτειες με τη ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αξιοποίησαν δηλαδή με το παραπάνω το πλεονέκτημα που είχαν αποκτήσει από την κανονική περίοδο, σε αντίθεση με την Αναγέννηση που όχι μόνο το έχασε, αλλά με δύο μόλις νίκες σε οκτώ παιχνίδια βρέθηκε στην τελευταία τριάδα.

Είναι ασφαλώς σε πολύ δύσκολη θέση πλέον γιατί απλούστατα δεν εξαρτάται από τις δικές της επιδόσεις η παραμονή, αλλά ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ “Β” (για πρώτη φορά φέτος) και την ίδια ώρα ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και θα κάνει ένα… “δώρο” κόβοντας βαθμούς από τον Καμπανιακό.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί με μία μόλις ισοπαλία στον αγώνα με την ομάδα της Χαλάστρας στη διαδικασία των play out στο Στάδιο. Δυστυχώς, όμως οι “κιτρινόμαυροι” σε εκείνο το ματς έχασαν “σβηστά” με 0-1.

Ας θυμηθούμε την κατάταξη των ομάδων, μία στροφή πριν ολοκληρωθεί το θρίλερ της παραμονής:

ΠΑΟΚ “Β” 31
Ηρακλής 30
Καμπανιακός 26
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 25
Κοζάνη 23
Αιολικός 15

Το ποιος από Αναγέννηση και Καμπανιακό θα μείνει στην κατηγορία, η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει συνολικά από το πρωτάθλημα της super leageu 2 τόσο για την άνοδο όσο και την παραμονή και στους δύο ομίλους.