Πετυχημένο το τελευταίο δυνατό τεστ στη Μαδρίτη για την Αντιγόνη

Ο πρώτος μεγάλος στόχος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων που θα διεξαχθεί στις 21 Μαϊου στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην πόλη Ποντεμπράντι.

Η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της προετοιμασίας της και χθες συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ που φιλοξενήθηκε στη Μαδρίτη το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε την “πρόβα τζενεράλε” για την προαναφερόμενη διοργάνωση που θα γίνει σε ένα εικοσαήμερο.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ σε μια δύσκολη ανηφορική διαδρομή στα 10.000 μέτρα, αλλά η Αντιγόνη έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από την ώρα που ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστραλία.

Έκανε άλλωστε μέσα σ’ αυτό το διάστημα δύο πανελλήνια ρεκόρ!
Τερμάτισε στην 7η θέση με επίδοση 44.37, χρόνος ικανοποιητικός με δεδομένο τον ανταγωνισμό, αλλά και τις δυσκολίες της διαδρομής.

Η ίδια μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παρουσία της τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Μάθαμε από χθες το βράδυ τη διαδρομή και καταλάβαμε πως δεν θα ήταν εύκολο να βγουν μεγάλες επιδόσεις. Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μου“.

Πολύ καλή παρουσία έκανε η Χριστίνα Παπαδοπούλου που δείχνει να ανακάμπτει από τον τραυματισμό. Η αθλήτρια τερμάτισε 14η σε 45.24 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια είχε ρεκόρ 48.24 από το πέρασμα της στα 20χλμ. στο Ιβάνο Φράνκβιστ.

Eπιστρέφοντας στην Αντιγόνη Ντρσμπιώτη να αναφέρουμε ότι αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας πριν το πανευρωπαϊκό των ομάδων στην Τσεχία.