Πιστοί στο ραντεβού τους οι απόφοιτοι του ‘68 του Α’ Γυμνασίου Καρδίτσας

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Πιστοί στο… ραντεβού τους ήταν οι απόφοιτοι του 1968 του Α’ Γυμνασίου Καρδίτσας οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κατάστημα “18 γράδα”.

Μετά τη συνάντηση που έγινε το 2018 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι του ‘68 συναντήθηκαν ξανά σε μια προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανή την επαφή της παρέας εκείνης της εποχής.

Με κεντρικό θέμα το “My Way”, την αξέχαστη επιτυχία του Frank Sinatra, συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν-όπως είπαν οι ίδιοι-φόρο τιμής στην όμορφη ζωή, που ο καθένας βίωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο. Σε μια ζωή απρόσμενη, με χαρμολύπες, με νίκες και με ήττες, με σωστές και λάθος αποφάσεις, με την επιβράβευση ή την αποδοκιμασία της κοινωνίας ή απλά με το ζεστό χαμόγελο από ένα… εγγονάκι.

Πρωταγωνιστές το αστείρευτο κέφι, το τραγούδι, ο ατέλειωτος χορός και φυσικά τα πειράγματα και οι όμορφες αναμνήσεις. Με την ευκαιρία της συνάντησής τους μάλιστα βράβευσαν τον συμμαθητή τους Θωμά Δεληγιάννη για την μεγάλη επιτυχία του ΑΣΚ της οποίας υπήρξε πρωτεργάτης ενώ στον καθηγητή Ρευματολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Λάζαρο Σακκά απένειμαν βραβείο για το “μεγαλείο της απλότητάς του” καθώς παρά τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες του παραμένει ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος.

Οι απόφοιτοι του ‘68 μετά από ένα όμορφο γλέντι που χάρηκαν με την ψυχή τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς επιδιώκουν αυτή η συνάντηση να επαναλαμβάνεται.