Ποικιλίες βάμβακος με μοναδικές αποδόσεις από την «ΑPICAL AGRO SUPPLIES ΑΕ» (φωτό+βίντεο)

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Για τους ποιοτικά άριστους βαμβακόσπορους που διαθέτει και εμπορεύεται η «ΑPICAL AGRO SUPPLIES ΑΕ» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι βαμβακοπαραγωγοί που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εταιρική παρουσίαση της δυναμικά αναπτυσσόμενης Καρδιτσιώτικης εταιρείας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κοσμικό κέντρο «ΔΕΛΤΑ», με κεντρικό θέμα τις ποικιλίες βάμβακος της APICAL. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε πλήθος αγροτών, εκπρόσωποι από εκκοκκιστικές μονάδες και τις διοικήσεις των ΤΟΕΒ του Νομού.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το απαράμιλλο γενετικό υλικό της εταιρείας, ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου. Λεπτομέρειες για τις μοναδικές αποδόσεις των ποικιλιών βάμβακος της APICAL παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Νικόλαος Μπαλτζής, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους αγρότες και τους επαγγελαμτίες του κλάδου.

Τα σημαντικά αποτελέσματα στην παραγωγή, αυξάνουν την εμπιστοσύνη των αγροτών

Η ΑPICAL AGRO SUPPLIES ΑΕ είναι μία Ελληνική και το πιο σημαντικό Καρδιτσιώτικη καινοτόμος εταιρεία που αναπτύσσεται δυναμικά, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο τμήμα των αναγκών της αγοράς στο Ν. Καρδίτσας και τη Θεσσαλία.

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι βαμβακοκαλλιεργητές προς την εταιρεία διαρκώς αυξάνεται, απόρροια των ορατών αποτελεσμάτων στην παραγωγή από τη χρήση των ποιοτικών σπόρων της ΑPICAL.

Την ποιότητα των σπόρων της APICAL αναγνωρίζουν και οι εκκοκκιστικές μονάδες, οι οποίες επιδοτούν τις ποικιλίες της εταιρείες.

Πολύτιμες ποικιλίες στα χέρια των βαμβακοπαραγωγών

Οι ποικιλίες αυτές είναι οι BRIDGET, ZENITH, CYNTHIA, ALICIA, SCARLET, VALERIA, ΑURELIA και ΑRIEL, που προσφέρουν πολύτιμο γενετικό υλικό βάμβακος στα χέρια του αγρότη για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις, μέσα από υπεραποδόσεις στο σύσπορο, την άριστη φυτρωματική ικανότητα, την ανθεκτικότητα και την εξαιρετική ποιότητα – απόδοση σε ίνα.

Η ΑPICAL δραστηριοποιείται από το 2017 με μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή και εμπορία σπόρων φυτών μεγάλης καλλιέργειας, με έδρα στην τ.κ. Μαγούλας.