Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στο ποδόσφαιρο το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας!

Στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας νίκησε 1-0 το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας και κατέκτησε το πρωτάθλημα για τη Θεσσαλία της περιόδου 2022/23.

Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα τέρμα του Ραφαήλ Αργυρόπουλου, στο 15ο λεπτό του β’ ημιχρόνου.

Μετά το 1-0 το συγκρότημα του Θύμιου Μάττα, παίζοντας πειθαρχημένα και δυνατά κράτησε τη νίκη έως το τέλος. Στο φινάλε ακολούθησαν πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Επόμενος αντίπαλος στην Καρδίτσα και πάλι, ο πρωταθλητής Στ. Ελλάδας.

2ο ΕΠΑΛ : Μπαντής, Αργυρόπουλος, Βακούλας, Γιαννακός, Γκινής, Γραββάνης, Καλογιάννης, Κασάπογλου, Κατσάρας, Μάνταλος, Μπαντής, Νταλαμπίρας, Ντανοβασίλης, Ντούρλιας, Παντελάκης, Παπαδόπουλος, Σακκάς, Φαφούλας, Φώτης.

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ


Αντίθετα η ομάδα ποδοσφαίρου Κοριτσιών του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας ηττήθηκε στο γήπεδο της Φαναρίου με 0-7 από το Ιδιωτικό ΓΕΛ Τρικάλων, που κατέκτησε και το πρωτάθλημα Θεσσαλίας.

Ανώτερη η Τρικαλινή ομάδα κέρδισε το παιχνίδι και την πρόκριση στη συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών.

2ο ΕΠΑΛ : Γατσογιάννη, Αναγνωστοπούλου Σ., Αποστολάτου, Αναγνωστοπούλου Θ., Καπεντάνι, Λιούμπα, Μάτιου, Ντινοπούλου, Ξυδιά, Παπαευθυμίου, Φρύδα .Επαιξαν ακόμη : Καψάλη, Κλέτσα, Κοντοκώστα, Μπαρμπαρούση.

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΑΓΟΡΙΩΝ


Στο κλειστό της Καρδίτσας το 4ο ΓΕΛ αντιμετώπισε το 3ο ΓΕΛ Λάρισας, από το οποίο έχασε με 0-2 σετ στον τελικό της Θεσσαλίας.

Το 4ο προηγήθηκε στο ξεκίνημα 12-5 αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Λάρισας το πήρε 20-25. Με καλύτερη ψυχολογία το 3ο ΓΕΛ Λάρισας πήρε 25-15 το 2ο σετ και το ματς.

4ο ΓΕΛ Καρδίτσας: Βαγενάς, Βελησιώτης, Βενετίδης, Καρανάσιος, Κουτσώνης, Λαγός, Λέρας, Λυρίτσης, Μπιζιριάνης, Τσιγαρίδας, Χανάς, Χατζηγεωργίου

ΉΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας συμμετείχε και στον τελικό του Χάντμπολ αγοριών και παρά την προσπάθεια, έχασε με 12-17 στο κλειστό της Καρδίτσας από το Ιδιωτικό ΓΕΛ Ράπτου.

2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Αντωνίου- Τραγούδας, Διπλάρης Σ., Ζώης Σ., Κεραμάρης Β., Λουλουδας Α., Μέμος Ν., Μαρούτας Η., Μπέσσας Ι., Μπλούφας Μ., Παπαδα Α., Τεταγιώτης Ν., Τσιβόλας Κ., Φατόλας Ι., Χόνδρος Κ.