Πρώτη συνεδρίαση στο νέο Δημαρχείο, προγραμματίζεται μία πανηγυρική τον επόμενο μήνα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου Καρδίτσας συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, εξέφρασε τη χαρά του και ευχήθηκε οι συνεδριάσεις να είναι δημιουργικές προς όφελος όλων των δημοτών.

Παράλληλα μια πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας στις αρχές του επόμενου μήνα προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, με αφορμή την εγκατάσταση του Δήμου στο νέο Δημαρχείο. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Πρόεδρος του Σώματος Θωμάς Κόντος στη σημερινή συνεδρίαση, θα κληθούν να παραστούν όλοι οι εν ζωή Δήμαρχοι Καρδίτσας και εκπρόσωποι των αποβιωσάντων.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σβάρνας υπογράμμισε ότι το συντομότερο υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να μεταφερθούν στο παλιό Δημαρχείο. «Αν και καθυστερημένα μετά από δύο χρόνια και πλέον βρισκόμαστε να λειτουργούμε στο νέο Δημαρχείο, κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε.

«Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Κρανιάς. «Είχαμε καταψηφίσει τη μελέτη του έργου, χώροι (όπως η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) δεν έχουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα» είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης προς τα τέλη Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο δημόσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής.