Πρώτος με ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης!

Ο κόσμος τον γνώρισε περισσότερο από την καταπληκτική συνύπαρξη του του με τον Θανάση Γκαβέλα που μαζί έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα στην κατηγορία Τ11.

Ωστόσο εμείς κι ο κόσμος που ασχολείται με το στίβο τον γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό και βλέπουμε ένα παιδί με τεράστιες δυνατότητες που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει σημαντικά πράγματα στα σπριντ.

Ο λόγος για τον συμπολίτη Σωτήρη Γκαραγκάνη που το απόγευμα της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τερμάτισε πρώτος στα 200 μέτρα κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 21.17.

“Περίμενα κάτι καλύτερο σήμερα, ωστόσο είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία μου σήμερα. Είχα λίγο άγχος να τα πάω καλά και ίσως αυτό να με επηρέασε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία μου στη θερινή σεζόν.

Ευχαριστώ τον Μίλτο Τεντόγλου που συγκέντρωσε σήμερα χιλιάδες ανθρώπους στην εγκατάσταση. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μοναδική. Δεν έχω ξανά ζήσει κάτι ανάλογο σε πανελληνίους αγώνες.

Είναι τέλειο που τόσοι άνθρωποι ήρθαν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειές μας”, είπε ο Καρδιτιώτης αθλητής.