Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι , αυτή τη φορά εκτός έδρας θα δώσει ο ΑΣΚ αύριο το απόγευμα στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της basket league.

O λόγος για την προγραμματισμένη αναμέτρηση – ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη που μάλιστα όπως δείχνουν τα πράγματα κι αν δεν αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό που έχει κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, θα είναι το τελευταίο της προετοιμασίας.

Οι “κυανόλευκοι” θα μπουν στα… “βαθιά” και θα πάρουν το βάπτισμα του “πυρός” στη μεγάλη κατηγορία το Σαββατοκύριακο 8 ή 9 Οκτωβρίου που έχει προσδιοριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα, ως γνωστόν, περιλαμβάνει μία πολύ δύσκολη εκκίνηση καθώς θα ταξιδέψουν στην Αθήνα όπου θ’ αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Σ΄αυτη΄την αναμέτρηση θα εστιάσουν το ενδιαφέροντος άπαντες τις επόμενες ημέρες ώστε να παρουσιαστεί ο ΑΣΚ απόλυτα έτοιμος για να διεκδικήσει το καλύτερο.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η ικανοποίηση από την εξέλιξη της προετοιμασίας είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της Καρδιτσιώτικης ομάδας και καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και η πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε στα σπουδαία φιλικά.

Κυρίως στους αγώνεςμ ε τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο πάλι εντός έδρας.
Πέρα από τα σκορ που δρουν κυρίως στην ψυχολογία, η γενικότερη αγωνιστική παρουσία των παικτών ατομικά αλλά και του συνόλου είναι που δημιούργησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Όπως γράψαμε, βέβαια στο χθεσινό φύλλο κανείς δεν αεροβατεί στον ΑΣΚ και ξέρουν πολύ καλά πως να διαχειρίζονται ακόμη και τα καλά διαστήματα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού ή υποτίμησης των δυσκολιών.
Να μην ξεχνάμε πως εδώ πλέον μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ και για αγώνες που θα έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα απ’ ό,τι τα φιλικά της προετοιμασίας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Εδώ και ημέρες στο μεταξύ είναι στη διάθεση του κόσμο τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από το περασμένο Σάββατο μπορούν πλέον όλοι να προμηθεύονται τις κάρτες καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της διάθεσης που αφορούσε στους παλιούς κατόχους οι οποίοι είχαν προτεραιότητα.

Η παρουσία του κόσμου είναι καταλυτικός παράγοντας για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και γι’ αυτό υπάρχουν και συγκεκριμένες προσφορές από την διοίκηση ώστε να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι φίλαθλοι σε εποχές πάρα μα πάρα πολύ δύσκολες και απρόβλεπτες…