Στο 3ο Γυμνάσιο βρέθηκε το πρωί αντιπροσωπεία του ΑΣ Καρδίτσας στα πλαίσια επισκέψεων στα σχολεία της περιοχής μας, μοιράζοντας δωρεάν προσκλήσεις για τον σπουδαίο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση των “κυανολεύκων”:

«Με τον καλύτερο και πιο ενθουσιώδη συμπαίχτη θα αγωνιστεί ο ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ματς της Κυριακής (29/1, 17:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Αυτός δεν είναι άλλος από τις μαθήτριες και τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα παρευρεθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης, παίρνοντας θέση στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης» για να εμψυχώσουν την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος.

Συνεχίζοντας τη σειρά επισκέψεων σε σχολεία της πόλης, αντιπροσωπεία του ΑΣΚ, απαρτιζόμενη από τους αθλητές Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ, Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη, Αιμίλιο Αλεξιάδη, τον προπονητή του τεχνικού τιμ κ. Γιάννη Μίσσα και τον Υπεύθυνο Τύπου κ. Στέλιο Τσανάκα, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (27/1) μαζί με τους νεαρούς φίλους της ομάδας που εκδήλωσαν ένθερμα το θαυμασμό τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αθλητές και οι εκπρόσωποι του ΑΣΚ μοίρασαν δωρεάν προσκλήσεις στα παιδιά ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και δόθηκε κοινή υπόσχεση ώστε η επόμενη συνάντησή τους να είναι την Κυριακή στο υπερσύγχρονο γήπεδο για τον πολύ απαιτητικό αγώνα της ομάδας.

Οι μαθητές δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη σημερινή συνάντηση και δήλωσαν έτοιμοι να δημιουργήσουν μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι που έρχεται.»