Σχεδόν έτοιμος είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μετά την ολική ανακατασκευή και την τοποθέτηση ενός υπερσύγχρονου χλοοτάπητα.

Τα βάσσανα της Αναγέννησης με το συνεχές ξεσπίτωμα όμως δεν θα τελειώσουν ούτε αυτή την Κυριακή καθώς όλοι, τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και η ίδια η ομάδα, δεν θα ρισκάρουν την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού πριν ακόμη είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος για χρήση ο αγωνιστικός χώρος.

Χθες το πρωί οι εργολάβοι του έργου, εκπρόσωποι του Δήμου αλλά και μέλη της Αναγέννησης βρέθηκαν στο Στάδιο όπου έλαβε χώρα μια δοκιμή.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μια ελαφριά προπόνηση της Κ19. Πράγματι το χορτάρι έχει αναπτυχθεί και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση μετά τις παρεμβάσεις με τις θερμαντικές “κουβέρτες” που έγιναν για να αντιμετωπιστούν οι θερμοκρασίες της εποχής, αλλά προκρίθηκε η επιλογή να μην παραδοθεί προς χρήση αυτή την Κυριακή, αλλά στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΟΤ Ηρακλή που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου του 2023 πλέον…

ΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Κατά συνέπεια η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Θεσπρωτό που έρχεται σε μία πολύ ιδιαίτερη συγκυρία θα γίνει και πάλι στη Λάρισα όπου η Αναγέννηση θα ταξιδέψει για τέταρτη φορά φέτος από την έναρξη της σεζόν.

Προηγήθηκαν ως γνωστόν οι αγώνες με τον Ηρακλή Λάρισσας (Aλκαζάρ), με τη Νίκη Βόλου (ael fc arena) και ο προχθεσινός με τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη.
Όπως γράψαμε και στον έντυπο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”, το πιο πιθανό ήταν να βάλουν την Αναγέννηση τη Δευτέρα στο AEL FC ARENA με όποιες επιπτώσεις έχει κάτι τέτοιο για την επιβάρυνση καθώς ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Πράγματι αυτό θα γίνει αφού οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί η έδρα και η ημέρα διεξαγωγής.

Αυτή  είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει, οπότε άπαντες πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ
Σε κάθε περίπτωση στην Αναγέννηση επικρατεί αποφασιστικότητα για μεγάλη μάχη. Απέναντι σε μύριες αντιξοότητες τόσο με την ιστορία του γηπέδου, αλλά και γενικότερα, με τρομερή αφαίμαξη οικονομική της διοίκησης άπαντες δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια και θα κάνουν αυτό που μπορούν.

Η ομάδα δείχνει αγωνιστικές αρετές, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις υπόλοιπες που πρωταγωνιστούν και φυσικά με την κατάλληλη στήριξη μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους ακόμη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο αγώνας με τον Θεσπρωτό είναι κρίσιμος γιατί διεξάγεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία του πρωταθλήματος, δεν είναι καθόλου εύκολος αφού και πάλι θα γίνει μακριά από την Καρδίτσα και απαιτείται εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά αναμένεται και πάλι ο κόσμος να δώσει το παρών, αν δεν έχουμε κάποια περίεργη απόφαση.