Το πρωτάθλημα της basket league διακόπτεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και στον ΑΣΚ θα έχουν τη δυνατότητα να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, αλλά ταυτόχρονα να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις…

Οπως όλα δείχνουν οι “κυανόλευκοι” δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, καθώς θα επιχειρήσουν διορθωτικές κινήσεις που θα επιφέρουν αλλαγές στο ρόστερ.

Ηδη έχουν καθοριστεί κάποιες από τις ενέργειες που αναμένεται να γίνουν στα πλαίσια της θωράκισης του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που αναμένεται να είναι καυτή!

Δεν έχει σκοπό κανείς ν’ αφήσει την ευκαιρία για καθιέρωση στους μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ η οποία προήλθε από μια υπερβατική προσπάθεια πολλών χρόνων. Απαντες, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα κάνουν ο,τι είναι δυνατόν ώστε ο ΑΣΚ να κατορθώσει στον τελικό απολογισμό της φετινής σεζόν, ν’ ανανεώσει την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να έχουμε νεότερα και πιο συγκεκριμένα πράγματα σ’ ο,τι αφορά τις διορθωτικές αλλαγές που αναμένεται να γίνουν και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Είναι σίγουρο ότι θα έλθουν κι άλλοι παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και αποχωρήσεις.

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΑΣΚ είναι προγραμματισμένη για μετά τα Χριστούγεννα όταν και θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη αναμέτρηση αλλά από τις μεγαλύτερες που έχουν φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα διαχρονικά σε όλο το φάσμα του αθλητισμού της περιοχής. Αντίπαλος θα είναι ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και ήδη η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τρομακτική.

Αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στο “Γιάννης Μπουρούσης”.
Αμέσως μετά ο ΑΣΚ θ’ αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας στο εξ αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής ενώ ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα κλείσει με έξοδο στην Αθήνα κόντρα στον Ιωνικό.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Μετά τις γιορτές, λοιπόν, θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σ’ ο,τι αφορά την αγωνιστική φυσιογνωμία των “κυανολεύκων” για τη συνέχεια της διοργάνωσης και αναμένεται να ξεκινήσει μια αντεπίθεση με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Θα σημάνει ένα προσκλητήριο δηλαδή όπου άπαντες θα κληθούν να συμβάλουν, ο καθένας με τον τρόπο του, για να επιτευχθεί ο σπουδαίος για τον αθλητισμό της Καρδίτσας στόχος…

«ΤΕΛΟΣ» ΝΤΕΛΟΡΙΕΡ ΚΑΙ ΓΟΝΤΙΚΑΣ
Οπως προαναφέραμε επίκεινται αλλαγές στο ρόστερ κι αυτό επιβεβαιώθηκε και από την χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣΚ με την οποία γνωστοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας με τους Ντελόριερ και Γόντικα.

Αναλυτικά:
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ. Ευχόμαστε και στους δυο αθλητές, υγεία και καλή συνέχεια στην ομάδα τους.