Συγκλονίζει ο θάνατος της 24χρονης που κατέρρευσε το προηγούμενο Σάββατο σε πιτσαρία της παραλίας του Βόλου, όπου είχε πάει με την παρέα της. Η νεαρή κοπέλα από τον Παλαμά τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε, σήμερα το πρωί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Κατέληξε από εγκεφαλικό οίδημα και πολυοργανική ανεπάρκεια, έξι μέρες μετά το επεισόδιο. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και έφερε βηματοδότη.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και ενώ βρισκόταν σε πιτσαρία του Βόλου έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων στο εστιατόριο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο μεταξύ, έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ο οποίος έτυχε να βρίσκεται την ώρα εκείνη στο σημείο.

Αμέσως μόλις έφτασε και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έγινε από κοινού προσπάθεια ΚΑΡΠΑ, αλλά η 24χρονη δεν ανταποκρίθηκε. Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια διασωστών και γιατρών η νεαρή γυναίκα κατάφερε να ανακτήσει τελικά τις αισθήσεις της. Ωστόσο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.