Με 40 αθλητές και αθλήτιρες θα συμμετάσχει η εθνική μας ομάδα στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου στο Μόναχο της Γερμανίας! Ανάμεσα στους παραπάνω και τρία παιδιά της Καρδίτσας!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο βάδην και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλουν! Για επτά ημέρες οι απανταχού φίλοι του στίβου θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου όπου θα δώσουν ραντεβού οι κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης. Και μόνο, δηλαδή, που εκεί θα χτυπά και η καρδιά της Καρδίτσας είναι σπουδαία υπόθεση!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ!
Βέβαια εδώ πλέον υπάρχουν και προοπτικές διάκρισης κυρίως από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κάνει απίθανα πράγματα τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατη την εκπληκτική παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορεγκον όπου ήλθε 4η στον κόσμο!!!

Η καταπληκτική συμπολίτισσα είναι ικανή και έχει τις δυνατότητες για μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση και μπορεί να δει μέχρι και μετάλλιο αν βρεθεί στη μέρα της…
Θα συμμετάσχει στον τελικό των 35χλμ βάδην τη δεύτερη μέρα των αγώνων (16/8) μαζί με τις Φιλτιτσάκου και Κουρκουτσάκη και θα μεταβεί απευθείας στο Μόναχο από την Ιταλία όπου προετοιμάζονται.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΣΙΑΜΗΣ
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα πάρει με τη σειρά του μέρος στον τελικό των 35χλμ ανδρών που θα γίνει επίσης την ίδια μέρα και ώρα μ’ αυτόν των γυναικών.

Κι αυτός θα προσπαθήσει για το καλύτερο βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον όπου τερμάτισε 29ος με πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ το παρών θα δώσει και ο αγέρωχος Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.