Η έναρξη του πρωταθλήματος της basket league που σηματοδοτεί και την έναρξη της σεζόν στο χώρο του μπάσκετ, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για τον αθλητισμό της περιοχής μας.

Για πρώτη φορά από καταβολής ένας σύλλογος της Καρδίτσας από τα πιο δημοφιλή αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ) θα μετέχει στην κορυφαία κατηγορία ώς ίσος επί ίσων μαζί με τις μεγαλύτερες αθλητικές εκφράσεις της Ελλάδας!

Ο λόγος για τον ΑΣΚ που προετοιμάζεται εντατικά για τον σπουδαίο αγώνα που θα δώσει στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ στο κλειστό των Ανω Λιοσίων.
Πρόκειται για μια αναμέτρηση που, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, έχει ιστορική σημασία όχι μόνο για την τρομερή “κυανόλευκη” παρέα που έκανε πράγματα και θαύματα τα τελευταία χρόνια φθάνοντας εκεί που ούτε το φαντάζονταν κανείς, αλλά για όλο το φάσμα του αθλητισμού του Νομού μας.

Ως τέτοια, λοιπόν, εισπράττεται απ’ όλους και πραγματικά για ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί επιτέλους η Καρδίτσα, έστω και μέσω του αθλητισμού θα είναι σε πρώτο επίπεδο. Εκεί που δικαιούται να βρίσκεται σε πολλούς τομείς και για διάφορους λόγους δεν το έχει καταφέρει.

Στις ταξεις του ΑΣΚ επικρατεί συναγερμός για το πρώτο παιχνίδι. Πέρα της σημασίας που έχει, είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού ο αντίπαλος που μάλιστα θα παίξει και στο περιβάλλον του δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του που θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο όπου και θ’ αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.

Προβλήματα αγωνιστικής φύσεως σοβαρά για την ώρα δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν ότι ο κοουτς θα βασιστεί στο σύνολο των παικτών σχεδιάζοντας το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Με τη συμπαράσταση μάλιστα αρκετών συμπολιτών φιλάθλων…