Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας καθηγητών Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων που κατάγονται από τις Κοινότητες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, με την δημοτική αρχή.

Η συνάντηση έγινε με πρωτο- βουλία του δημάρχου κ. Παναγιώτη Νάνου και πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στόχος η γνωριμία, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για θέματα Ανάπτυξης της Λίμνης Πλαστήρα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι καθηγητές κ.κ.: Αλεξίου Σερ. (ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ), Θώδης Ηλ. (Ιατρικής Παν. Θράκης), Θώδη Χρ. (Ιατρικής Ευρωπαϊκό Παν. Κύπρου), Παπαθανασίου Ηλ. (Λογοθεραπείας Παν. Πατρών), Πέτρου Μιχ. (Πολιτικών Μηχ. & Περιβάλλοντος, Παν. Κύπρου), Πολύζος Σερ. (Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολυτεχνείο Θεσσαλίας), Φιλίππου Αν. (Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ) και Ψάρρας Βασ. (Οδοντιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ).

Εκ μέρους του Δήμου ήταν ο δήμαρχος Π. Νάνος, ο αντιδήμαρχος Μηλίτσης Αλέξ., η Δημοτική Σύμβουλος Ποδηματά Ι., η ειδική συνεργάτιδα Μ. Ποδηματά και η κ. Χρ. Τσιαμαντά διοικητικό στέλεχος του δήμου.

Τους καθηγητές καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο δήμαρχος, ο οποίος ανέφερε ότι οι δημότες Λίμνης Πλαστήρα – καθηγητές Πανεπιστημίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο. Οι εξειδικευμένες γνώσεις, η εμπειρία, οι γνωριμίες, η επαφή με την καινοτομία και η διεθνής εμπειρία που έχουν οι καθηγητές, δυνητικά μπορεί να αποτελέσουν ισχυρά εργαλεία για την Ανάπτυξη της Λίμνης Πλαστήρα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»