Το χθεσινό φιλικό τεστ με τον ΠΟ Φήκης στο γήπεδο των Σοφάδων ουσιαστικά ήταν η “πρόβα τζενεράλε” της Αναγέννησης για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στα πλαίσια του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα την άλλη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης απέναντι στον Μακεδονικό σε νοκ αουτ αγώνα για την 3η φάση της διοργάνωσης.

Θα είναι ασφαλώς ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς πέραν όλων των άλλων θα διεξαχθεί σε μια εποχή που δεν είναι έτοιμες οι ομάδες, δεν έχουν ρυθμό από αγώνες στα πόδια τους και κατά συνέπεια θα κριθούν πάρα πολλά στην έκβαση από τη δύναμη και τη διάθεση που θα παρουσιάσουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Η συσπείρωση στην Αναγέννηση πρέπει, σ’ αυτή τη φάση να είναι στο 100% για να διεκδικήσει την πρόκριση γιατί ακόμη η ομάδα δεν είναι έτοιμη, όπως δεν είναι βέβαια και ο αντίπαλός της.

Σ’ ο,τι αφορά τις απουσίες, δεν γνωρίζουμε πως θα είναι τα πράγματα παραμονές του εν λόγω αγώνα, αλλά οι τελευταίες προσθήκες (μαζί και ο Ριέρα) χρειάζονται ακόμη χρόνο για να ενσωματωθούν και να βρουν το ρυθμό τους.