“ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Ε(Ρ)ΠΟΝΤΑΙ!”

Με κωμωδία επέστρεψε αυτόν τον χειμώνα η “Θεατρική σκηνή Καρδίτσας”

Με το αγαπημένο της είδος , την κωμωδία, επέστρεψε αυτόν τον χειμώνα στη δράση η Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας. Από το περασμένο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει στο φιλόξενο θεατράκι της, στην οδό Ν. Πλαστήρα 66, την κωμωδία καταστάσεων της Μαρίας Κίτρα “Τα καλύτερα…ε[Ρ]πονται” σε σκηνοθεσία Κώστα Μέρρα.

Ηδη η παράσταση έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές καθώς οι θεατρόφιλοι Καρδιτσιώτες που την παρακολούθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο έφυγαν πραγματικά εντυπωσιασμένοι. Γρήγορη και ευχάριστη πλοκή και όμορφες ερμηνείες χαρίζουν στιγμές γέλιου στο κοινό.

Δύο γυναίκες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, συγκατοικούν. Η μία έχει γενέθλια και τα σιχαίνεται και η άλλη προσπαθεί να κάνει τα πάντα, για να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή, χωρίς όμως να τα καταφέρνει ιδιαίτερα. Στη διάρκεια της ημέρας, κάνει την εμφάνισή της η μητέρα της μίας, όπου με την ακατάσχετη φλυαρία της και ένα … εντερικό πρόβλημα τα κάνει ακόμη χειρότερα, ενώ ξαφνικά, εμφανίζεται και η Κύπρια αδερφή της άλλης, που ήρθε άρον άρον με αεροπλάνο, μια κι έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι, με τις δύο κολλητές της! Ενα κωμικό έργο για την αξία της φιλίας, για τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής, για τις φοβίες που μας τρώνε τα σωθικά, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τα πράγματα στην καθημερινότητά του.

Ένα κωμικό έργο της Μαρίας Κιτρα για την αξία της φιλίας, για τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής, για τις φοβίες που μας τρώνε τα σωθικά, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τα πράγματα στην καθημερινότητά του.

Σκηνοθεσία:Κώστας Μερρας

Παίζουν ( με σειρά εμφάνισης): Πόπη Πλαστήρα, Βαλεντίνα Λάιου, Μαρίνα Γουναρόπουλου, Ντίνα Φλώρου – Αντωνίου

Ήχος – φωτισμοί:

Λίτσα Χρήστου

Φωτογραφίες:

Paylos Tatshs

Η παράσταση θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στις 8.30 το βράδυ.

Τηλ κρατήσεων:2441076204 & 6977393920