Τα τραβούν με σχοινιά!

Το γεγονός ότι έχει παρατηρηθεί ορισμένοι να δένουν με σχοινί τους κυβόλιθους που διαχωρίζουν τους πεζοδρόμους από τον περιβάλλοντα χώρο της δημοτικής αγοράς επισήμανε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας Παναγιώτης Σβερώνης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το θέμα με την κατάσταση πέριξ της Δημοτικής Αγοράς έθεσε στο σώμα ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Κώστας Μπαρμπούτης επισημαίνοντας ότι γίνεται μετακίνηση των εν λόγω κυβόλιθων για να περάσουν μεγάλα φορτηγά με αποτέλεσμα να προκαλούνται σημαντικές ζημιές στο πλακόστρωτο.

Πάντως, όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, η εργολαβία αποκατάστασης των πεζοδρομίων θα ξεκινήσει από τους πεζόδρομους πέριξ της αγοράς και στη συνέχεια θα απαγορευθεί η άνοδος των φορτηγών στο σημείο.

Παράλληλα ο κ. Μπαρμπούτης ζήτησε από τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις (έστω να πέσει μια πρόχειρη άσφαλτος) σε ένα μικρο κομμάτι πεζοδρόμου στο τέρμα της οδού Δ. Λάππα μετά την οδό Παπαλεωνίδου. Όπως είπε, το συγκεκριμένο τμήμα είναι χωματόδρομος, με αποτέλεσμα οι δημότες να κυκλοφορούν μέσα στις λάσπες κάθε φορά που βρέχει.
Κ.Π.