Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι διοικούντες τον ΑΣΚ σ’ ο,τι αφορά την εεξέλιξη που θα έχει το θέμα με την αδειοδότηση της ΚΑΕ για την ιστορική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της basket league.

Οι “κυανόλευκοι” κατέθεσαν έναν άρτιο φάκελο απ’ όλες τις πλευρές ανταποκρινόμενοι σε όλα όσα προβλέπονται από τους νόμους και απλά περιμένουν το τυπικό και το “πράσινο φως”από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουν στη συνέχεια στον αγωνιστικό σχεδιασμό που θα έχει μεν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα προηγούμενα χρόνια, σ’ ο,τι αφορά τη λογική, αλλά θα είναι ασφαλώς σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο πλέον.
Ηδη έχουμε μόνο το τυπικό να απομένει στο θέμα του νέου προπονητή.

Τον Δημήτρη Λιόγα που ήταν ο κόουτς της ιστορικής ανόδου θα διαδεχθεί κατά πως δείχνουν τα πράγματα ο Βαγγέλης Αγγέλου που εδώ και ένα μήνα περίπου είναι σε ανοιχτό δίαυλο επαφής με τους “κυανόλευκους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” έχει επέλθει συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς και είναι θέμα χρόνου ν’ ανακοινωθεί.
Από κει και πέρα έχει ήδη ανοίξει το ζήτημα της διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά ακόμη είναι νωρίς να πουμε ο,τιδήποτε περι αυτού.

Επίσης οι διοικούντες “τρέχουν” αυτό το διάστημα και τα ζητήματα που έχουν να κάνουνε με τα χορηγικά για τη στήριξη της προσπάθειας της νέας σεζόν, ενώ σύντομα θα υπάρξουν (μαζί προφανώς με τις κινήσεις που θα γίνουν για το σχεδιασμό του αγωνιστικού) και ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας. Το μπάσκετ της περιοχής μας θα ζήσει μεγάλες στιγμές στη νέα σεζόν…