Θρίαμβος και ιστορική άνοδος στην Α2 για τα κορίτσια του ΣΠΑΚ!!! (φωτό+βίντεο)

Η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ αποδείχθηκε συνεπέστατη στο ραντεβού της με την ιστορία και επικρατώντας στον “τελικό” με τον Πιερικό με 3-0 σετ, σφράγισε το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Η δικαίωση μιας υπερβατικής προσπάθειας για τις αθλήτριες, τον προπονητή τους Σάκη Αλεξίου αλλα και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα σε καιρούς πολύ δύσκολους!

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” που ήταν δίπλα σε κάθε βήμα τους (στη συνέχεια και με την προοπτική της ανόδου μαζεύτηκαν και οι… υπόλοιποι) αισθάνεται κι αυτός δικαιωμένος για την προβολή και τη στήριξη που παρείχε!

Το άξιζαν και με το παραπάνω άλλωστε όλοι όσοι συγκρότησαν αυτή την πορεία και φέρνουν το βόλεϊ της Καρδίτσας σε υψηλότατο επίπεδο μετά το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο!

Στον μεγάλο αγώνα που ήταν ο τελευταίος των play off της ανόδου στο παλιό κλειστό οι “κυανέρυθρες” νίκησαν το άγχος και τον αντίπαλό τους με 3-0 και κατέκτησαν πανηγυρικά την άνοδο.

Μπράβο αξίζει και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο!

Ο αγώνας ήταν δύσκολος αλλά η ενέργεια που είχαν οι παίκτριες του ΣΠΑΚ ήταν μεγάλη. Στάθηκαν πολύ καλά σε όλα τα σετ και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους.

Το πρώτο το πήραν με 25-20, το δεύτερο με 25-22 και το τρίτο με 25-19.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: (Αλεξίου, Γιαννουσάς): Κωνσταντίνου, Λαϊου, Παπαδάκη, Αναστασιάδη, Καπέλου, Μαμούγκα, Παπασακελλαρίου Κ, Παπασακελλαρίου Ι, Παύλου, Βουλγαράκη, Σανιδά, Νικολάου, Γιαννακάκη και Τάκα.

Πρώτη ομάδα στα μπαράζ αναδείχθηκε ο Μυγδονιακός Θεσσαλονίκης που κι αυτός πήρε την άνοδο στην Α2