Θρήνος: ο 34χρονος Καρδιτσιώτης Βάιος Βλάχος ταυτοποιήθηκε μεταξύ των θυμάτων των Τεμπών

Το βράδυ της Πέμπτης γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον 34χρονο Καρδιτσιώτη Βάιο Βλάχο που αγνοούνταν μετά το σοκαριστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Από τις ταυτοποιήσεις των νεκρών, επιβεβαιώθηκε δυστυχώς το χειρότερο σενάριο. Ο 34χρονος Βάιος είναι ένα από τα θύματα που έχασαν άδικα τη ζωή τους στις «ράγες του θανάτου».

Ο 34χρονος Βάιος Βλάχος ζούσε με τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη. Είχαν μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της αποκριάς και επέστρεφαν με το μοιραίο τρένο στο σπίτι τους. Για τον Βάιο Βλάχο δυστυχώς ήταν το τελευταίο του ταξίδι. Η 36χρονη Καρδιτσιώτισσα σύντροφός του συνεχίζει να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη σε ΜΕΘ της Λάρισας με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ο θάνατος του 34χρονου βυθίζει σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του, που από την Τετάρτη αναζητούσε εναγωνίως πληροφορίες για την τύχη του.

Την ίδια στιγμή συνεχίζει να αγνοείται ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος.

Ο «Νέος Αγών» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 34χρονου Καρδιτσιώτη και εύχεται ταχεία ανάρρωση στην 36χρονη Καρδιτσιώτισσα σύντροφό του.