Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα και την συμμετοχή του στη basket league, βρίσκεται ο ΑΣΚ που ολοκλήρωσε το παρασμένο Σάββατο τα φιλικά παιχνίδια.

Χθες οι “κυανόλευκοι” πληροφορήθηκαν ότι το πρώτο ιστορικό παιχνίδι που θα δώσουν στην πρεμιέρα της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ, θα γίνει την Κυριακή στις 7.30 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ που έχει – ως γνωστόν – τα δικαιώματα του πρωταθλήματος και φέτος…

Το προγραμμα περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση και συγκεκριμένα μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Αθήνα.
Αντίπαλος η ιστορική ΑΕΚ, μία εκ των μεγάλων εκφράσεων που θα βρεθούν φέτος στο δρόμο της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Ενας δρόμος που θα είναι γεμάτος προκλήσεις αλλά και πολλές συγκινήσεις για τον κόσμο που περιμένει ανυπόμονα την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.
Το παιχνίδι ασφαλώς δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση για να συμπεράνουμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αλλωστε όπως έχουμε ξαναγράψει, κανένα ματς απ’ όσα θα δώσει φέτος ο ΑΣΚ είτε εντός είτε εκτός έδρας δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί βατό και πολύ περισσότερο εύκολο.

Ολα θα είναι ντέρμπι, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες και οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έχουν πλήρη συναίσθηση του τι θ’ αντιμετωπίσουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι διακατέχονται από κάποιο φόβο.

Το αντίθετο, σέβονται τον κάθε αντίπαλο, αλλά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσουν σε νίκες και με μεγάλο στόχο στην παρθενική τους παρουσία στο μεγάλο πρωτάθλημα, την παραμονή.

Ο κόουτς ήδη έχει αφοσιωθεί στον σχεδιασμό της αγωνιστικής παρουσίας στο ματς με την ΑΕΚ και ευελπιστεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πολύς κόσμος που διαμένει στην Αθήνα και πιθανότατα εκδρομείς από την περιοχή μας αναμένεται να δώσουν το παρών στο κλειστό της ΑΕΚ για να βρεθούν από κοντά στην πρώτη σπουδαία και ιστορική αναμέτρηση της Καρδιτσιώτικης ομάδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας…