Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε σήμερα το μεσημέρι η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρδίτσας, παρουσία της Διοικήτριας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος κ. Μαίρης Κουτσιούμπα και του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σταύρου Παπαγεωργίου.

Η κοπή της πίτας έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
Η κ. Κουτσιούμπα απηύθυνε ευχές για υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου. Εξέφρασε θερμές ευχαριστίες της προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. «Ευχαριστώ θερμά κάθε στέλεχος του νοσοκομείου, να συνεχίσετε έτσι» είπε και ευχαρίστησε τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου, τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές και τις τοπικές αρχές, καθώς και τους εκπρόσωπους των σωμάτων ασφαλείας για την άριστη συνεργασία. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην κ. Μπουρδάρα, την οποία χαρακτήρισε ευεργέτιδα του νοσοκομείου με τις δωρεές στις οποίες έχει προχωρήσει μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν και δρομολογούνται στο Νοσοκομείο από την 5ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν προβλήματα, με κυριότερο εκείνο του ανθρώπινου δυναμικού.

Αναλυτικοτερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα