Η ατέλειωτη αναμονή για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται στην Αναγέννηση, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες της super league 2.

Εδώ και τρία Σαββατοκύριακα δεν έχουμε αγωνιστική εξέλιξη και μπήκαμε ήδη στην 4η εβδομάδα αδράνειας! Το χειρότερο όλων, όμως, είναι πως δεν φαίνεται “φως στο τούνελ” καθώς δεν έχουμε το παραμικρό δεδομένο που να προκαλεί αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε η Αναγέννηση ήταν στις 29 Ιανουαρίου με τη Βέροια (1-0) και δύο ημέρες πριν αγωνιστεί με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος.

Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό όλη αυτή η ιστορία έχει τεράστιες επιπτώσεις και στην αγωνιστική οντότητα των ομάδων, αλλά και στην ψυχολογία αθλητών, προπονητών και παραγόντων καθώς αισθάνονται ως παρίες σ’ ενα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που δίχως καμία αμφιβολία μπορεί να χαρακτηριστεί ως το χειρότερο στην Ευρώπη!

Δεν αφήνουν δηλαδή τους ποδοσφαιριστές στον φυσικό τους χώρο στο γήπεδο και αντιμετωπίζουν τις διοικήσεις που κρατάνε όρθιους τους συλλόγους με τρόπο απαράδεκτο.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται, προγραμματίζονται συνεχώς φιλικά ματς, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει.

Η αβεβαιότητα είναι κυρίαρχη σε όλα τα επίπεδα καθώς πέραν όλων των άλλων αυτό το διάστημα οι ομάδες όχι μόνο δεν παίρνουν αυτά που δικαιούνται, αλλά δεν έχουν ούτε ευρώ έσοδα.