Στην Καρδίτσα την Παρασκευή κυβερνητικό κλιμάκιο

φωτο αρχείου

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί την Παρασκευή κυβερνητικό κλιμάκιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Νέου Αγώνα.

Η επίσκεψη εντάσσετια στο πλαίσιο των περιοδειών που θα πραγματοποιήσουν στη Θεσσαλία στελέχη της Κυβέρνησης, με αφορμή την ανοιχτή ομιλία του Πρωθυπουργού το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Λάρισα.

Tο κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται μεταξύ άλλων από τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πρόγραμμα, τα δύο κυβερνητικά στελέχη θα δώσουν «παρών» στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

Ο κ. Τριαντόπουλος θα βρίσκεται από την προηγούμενη ημέρα στην Καρδίτσα, καθώς το απόγευμα της Πεμπτης θα έχει τεχνική σύσκεψη στο Επιμελητήριο για ζητήματα που αφορούν εκκρεμότητες επί των αποζημιώσεων του “Ιανού”. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η μελέτη για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Καρδίτσας μετά τον «Ιανό».
Στην Καρδίτσα επίσης θα βρεθεί από αύριο η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κρατικής Αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Κ. Τετώρου για τις αποζημιώσεις που αφορούν τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Aναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα