Το πρώτο ζητούμενο για την Αναγέννηση ο προπονητής

Η ψυχοφθόρα και κακή αγωνιστική περίοδο 2023-24 “ξεμακραίνει” όλο και πιο πολύ καθώς μπήκαμε ήδη στον Ιούνιο και επισήμως στο καλοκαίρι…

Η Αναγέννηση που δυστυχώς γεύτηκε τη στεναχώρια του υποβιβασμού από την κατηγορία και μάλιστα σ’ ενα πρωτάθλημα που δεν ήταν χειρότερη από εκείνους που τελικά παρέμειναν, δεν θα πρέπει να ξεχάσει τη σεζόν που προηγήθηκε, αλλά ισα – ίσα να την έχει οδηγό για να μην κάνει ξανά τα ίδια λάθη.

Αν έχει σκοπό να επανέλθει και μάλιστα άμεσα στο προσκήνιο, πρέπει να διδαχθεί από τα παθήματά της, και να σχεδιάσει το μέλλον της μακριά απ’ όλα εκείνα που την έκαναν να χάσει τον προσανατολισμό της και τελικά να οδηγηθεί στην πτώση…

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Μετά την δήλωση του Δημήτρη Παπαδημητρίου ότι θα συνεχίσει στα ηνία της ομάδας και ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα εισέλθουν σ’ ένα καθεστώς αβεβαιότητας σ’ ο,τι αφορά τα διοικητικά τους, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα, είναι η πρόσληψη του προπονητή.

Ο Γιώργος Τυριακίδης, έδωσε ότι μπορούσε, ήταν ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος και κύριος με όλους, δεν είναι μόνο δική του υπόθεση η κατακόρυφη πτώση της ομάδας στα play out (άλλωστε σιγά – σιγά είχε… ξεμείνει και από παίκτες), αλλά έκλεισε κατά πως φαίνεται τον κύκλο του στην Αναγέννηση.

Τυπικά βέβαια δεν έχει λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών (δεν έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση της ομάδας), αλλά θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στα ηνία.
Οπότε ήδη οι υπεύθυνοι του συλλόγου κινούνται για την ανεύρεση του καταλληλότερου ανθρώπου που θα ηγηθεί της προσπάθειας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν αποκλείεται και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχουμε εξελίξεις με κάποια ονόματα ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Παραδοσιακά, εμείς δεν θα μπούμε σε ονοματολογία (το αφήνουμε για τους… “ειδικούς”) και θα περιμένουμε τις κινήσεις της ομάδας για να μάθουμε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τυριακίδη και η συνέχεια των Μιχάλη Ζιώγα και Περικλή Αμανατίδη που πέρασαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τον πάγκο.