Νικηφόρο ήταν και το τρίτο φιλικό τεστ της Αναγέννησης που έδωσε στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Σβορώνου Πιερίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 0-2 αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι σ’ ένα σφιχτό σύνολο, αλλά το σημαντικότερο είναι πως η προετοιμασία τους εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, θετικά και φαίνεται να βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα αγωνιστικά τεστ θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα (ήδη έχουν δώσει τρία ματς με Λάρισα, Διγενή Νεοχωρίου και προχθες με Σβορώνο) καθώς διανύουμε πλέον το στάδιο της προσαρμογής όπου δίνεται βαρύτητα στην ομοιογένεια και στην συγκρότηση μιας αγωνιστικής ταυτότητας του συνόλου.

Επόμενη προγραμματισμένη αναμέτρηση είναι απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας σ’ ενα παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο των Σοφάδων.

Πρόκειται για το πρώτο “εντός έδρας” από την έναρξη της προετοιμασίας αλλά όχι βέβαια στο Στάδιο όπου αναμένεται αυτές τις ημέρες να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΓΚΟΥ

Στα μεταγραφικά, στο μεταξύ, ο Ζαν Μαρί Ντογκού είναι ήδη στην Καρδίτσα και περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αναμένεται – αν όλα πάνε καλά – ν’ ανακοινωθεί αύριο και επισήμως.