*Στο 90% η πληρότητα το Σαββατοκύριακο
*Σε υψηλά επίπεδα οι κρατήσεις ενόψει εορτών

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκαν οι κρατήσεις το Σαββατοκύριακο στη Λίμνη Πλαστήρα. Η αλλαγή του καιρού στις αρχές της εβδομάδας και το χιόνι, έφεραν κόσμο στον ορεινό όγκο με τους ξενοδόχους να βλέπουν τα καταλύματά τους, να γεμίζουν από επισκέπτες.

Μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Λίμνη των Τεσσάρων Εποχών» κ. Αντώνης Κρομμύδας, τόνισε πως το Σαββατοκύριακο οι κρατήσεις έφτασαν ακόμη και στο 90%.

Όσον αφορά τις κρατήσεις ενόψει των εορτών, ο κ. Κρομμύδας επισήμανε πως κινούνται σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά επίπεδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η πληρότητα θα φθάσει ακόμη και το 100%.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κρομμύδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη που είχε το έργο που αφορά τη σύνδεση της Λίμνης Πλαστήρα με το Μουζάκι.

Ο κ. Σπίρτζης όπως είχαμε γράψει, ενέκρινε τη δέσμευση ποσού 4,6 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Οδικός Άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Α΄ Φάση», συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις, τις μετατοπίσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και την τεχνική υποστήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών.

«Η κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου θα πυροδοτήσει την τουριστική ανάπτυξη στη Λίμνη Πλαστήρα, καθώς θα επιτρέψει τη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των ενδιαφερομένων τουριστών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρομμύδας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την θετική εξέλιξη με τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου που βρίσκεται στη θέση «Λιβάδι-Καραμανώλη» της Τοπικής Κοινότητας Πεζούλας.

«Το χιονοδρομικό κέντρο θα αποτελέσει πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή μας και θα βοηθήσει σημαντικά την τοπική οικονομία» ήταν τα λόγια του κ. Κρομμύδα.