Τον Μιχάλη Μπούση ανακοίνωσε η Αναγέννηση!

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης την τρέχουσα περίοδο και εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η διοίκηση των ‘’κιτρινόμαυρων’’ ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο παίκτη, που αγωνίζονταν πέρυσι στον Πανιώνιο και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής. Η σχετική ανακοίνωση :

Καλώς ήρθες Μιχάλη! Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπούση.

Ο Μιχάλης είναι γεννηθείς στις 2/1/1999 και ήδη έχει μια σημαντική διαδρομή σε επίπεδο Super League 2. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της αμυντικής γραμμής και είναι αριστεροπόδαρος.

Αφού πέρασε από την Κ19 της ΑΕΚ και την πρώτη ομάδα το 2018, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη ως δανεικός από την «Ένωση». Οι δανεισμοί συνεχίστηκαν με την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας, για να ακολουθήσει το Αιγάλεω τη σεζόν 2022-2023.

Ενδιάμεσα είχε και μια θητεία στην ΑΕΚ Β’ τη χρονιά 2021-2022. Τη σεζόν 2023-2024 φόρεσε τη φανέλα του Καμπανιακού, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Όλες τις σεζόν ήταν βασικό στέλεχος των ομάδων του, ενδεικτικό του τι μπορεί να προσφέρει. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!