Ξανά υποψήφιος o Θάνος Σκάρλος στο Δήμο Σοφάδων....

Ξεκάθαρος για τις προθέσεις του εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ήταν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος στο περιθώριο της σημερινής  συνέντευξης τύπου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Νέου Αγώνα»,  δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου.
“Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος για να συνεχίσουμε ένα πολύπλευρο και ιστορικό έργο που υποστηρίζεται από τους συμπολίτες μας, για να τελειώσουμε τα «μεγάλα» αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στα «καθημερινά»” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκάρλος και σημείωσε ότι θα ζητήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Σοφαδιτών προς το πρόσωπό του προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί όπως η Ενεργειακή Κοινότητα στο Δήμο Σοφάδων, οι Βιολογικοί καθαρισμοί στις Τοπικές Κοινότητες Ματαράγκας και Καρποχωρίου, η Ύδρευση Ανατολικής Πλευράς Ν. Καρδίτσας, τα Κλειστά δίκτυα άρδευσης από τη Λίμνη Σμοκόβου και η Παράκαμψη Σοφάδων με τους πέντε κόμβους. “Οι μεγάλες παρεμβάσεις που υλοποιούνται στον τόπο μας ή προγραμματίζονται δεν γίνονται για τις επόμενες εκλογές, αλλά για τις επόμενες γενιές” κατέληξε ο κ. Σκάρλος.