Ο Νομός Καρδίτσας, όπως και όλη η Θεσσαλία προσπαθούν (μετ’ εμποδίων) να μετρήσουν τις πληγές τους από την ανυπολόγιστη καταστροφή που άφησε πίσω της η θεομηνία…

Αυτές οι πληγές που είναι οι μεγαλύτερες από ποτέ στην περιοχή μας, θα αργήσουν πολύ να επουλωθούν. Θα μάθουμε, δηλαδή, να ζούμε (ήδη οι περισσότεροι το συνειδητοποιούν) μ’ αυτές και θα πορευτούμε αναλόγως.

Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στην αρχή του φθινοπώρου, ακολουθεί χειμώνας και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει!

Καταστροφή, όπως έχουμε αναδείξει πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες από τις στήλες μας, έγινε και για τον αθλητισμό της περιοχής! Πέρα από το γεγονός ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες εκπροσωπούν πλέον χωριά που… “σβήστηκαν” από τον χάρτη, έχουμε και στην πόλη ζημιές και μάλιστα ανυπολόγιστες.

Το μεγάλο κλειστό γυμναστήριο Γιάννης Μπουρούσης που το καμαρώναμε και έγινε σημείο αναφοράς με τους αγώνες του ΑΣΚ στην basket league δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι ανενεργό και κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμο για να παραδοθεί στην ομάδα και στον κόσμο!

Καταστράφηκε το παρκέ, οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις και πάρα πολλά άλλα.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
Όπως μας ενημέρωσαν από την διοίκηση του ΑΣΚ (μέλη του οποίου έκαναν μέχρι και… αντλήσεις των νερών!!!) ήδη ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών και σε λίγο θα έχουμε και μια πρώτη εκτίμηση για το πως και πότε θα επιδιορθωούν.

Να κάνει αυτή τη στιγμή προβλέψεις κάποιος για το αν το κλειστό θα είναι έτοιμο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι αδύνατο.

Είναι τέτοια η καταστροφή γενικότερα της Θεσσαλίας, που όπως το διαπιστώνουμε και σε άλλες περιπτώσεις, επικρατεί ένα μπάχαλο ακόμη και στον συντονισμό!

Οπότε δεν έχουμε κάτι περισσότερο να κάνουμε από το να περιμένουμε. Πάντως στον ΑΣΚ παρακολουθούν το θέμα από κοντά και ασκούν τις κατάλληλες πιέσεις ώστε να γίνουν αυτά που πρέπει το συντομότερο δυνατό.

Ήδη η ομάδα όπως είναι γνωστό θα παίξει τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος εκτός έδρας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
Οι “κυανόλευκοι” από χθες προπονούνται στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας που καθαρίστηκε και ετοιμάστηκε καθώς φιλοξενούσε κόσμο μετά τις πλημμύρες.
Εκεί θα συνεχίσει την προετοιμασία του για όσο διάστημα χρειαστεί,