Σε δυσχερή θέση έχει περιέλθει ο κλάδος των αρτοποιών στο Νομό Καρδίτσας. Παρότι οι φούρνοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια μέχρι στιγμής νασυγκρατήσουν τις τιμέςσε φυσιολογικά επίπεδα,οι ανατιμήσεις σε πρώτεςύλες και άλευρα τους ασκούν αφόρητη πίεση.
Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στο «ΝέοΑγώνα», ο κ. Κωνσταντίνος Γκαρνάκης, ΠρόεδροςΑρτοποιών Ν. Καρδίτσας,επισήμανε ότι για να αποφευχθεί η περαιτέρω συρρίκνωση του κλάδου,χρειάζονται επιδοτήσεις,αλλά και περικοπές στιςανατιμήσεις ως «αναχώματα» απέναντι στην ακρίβεια.
Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»










