Για εννέα βίντεο ερωτικού περιεχομένου ισάριθμων με ισάριθμες γυναίκες έκανε λόγο ο Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. “Ίσως συλληφθεί σήμερα”.

Για ενδεχόμενη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακόμα και εντός της ημέρας έκανε λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί οικογενειακή φίλη και μία από τις κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε στην ΕΡΤ πως, πέρα από τις δύο κοπέλες που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, υπάρχουν άλλα επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, οι περιπτώσεις ανέρχονται σε εννέα σύμφωνα με τον ποινικολόγο, ο οποίος έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο”, είπε ο κ. Λύτρας.

Την Τρίτη ο ποινικολόγος έφερε στο φως την καταγγελία νεαρής κοπέλας, πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Όπως είπε, αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με την κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

“Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…”, περιέγραψε ο κ. Λύτρας και τόνισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον παρουσιαστή.

Εισαγγελική παρέμβαση

Προηγήθηκε η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες για τον Στ. Παναγιωτόπουλο.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Ξάδελφος Παναγιωτόπουλου: Είμαι δικηγόρος, αλλά δεν θα τον αναλάβω

Για την στάση του απέναντι στις γυναίκες κλήθηκε να μιλήσει ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ξάδελφος και συνονόματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή “Σούπερ Κατερίνα”, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκπροσωπήσει τον παρουσιαστή, παρότι είναι δικηγόρος. Επίσης τόνισε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει, καθώς -όπως τόνισε- ο παρουσιαστής φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή.

Πηγή : news247