Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Τετάρτης η Αναγέννηση BC στο κέντρο “Αστέρια”.

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι” για την εκδήλωση στην οποία παρέστη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά και της ερασιτεχνικής Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου τονίζουν:

«Την ετήσια Πίτα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης το Αντρικό Τμήμα της ομάδας μας / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 BASKETBALL CLUB.

Είναι το ομορφότερο αγωνιστικό ταξίδι αυτό που ζούμε τη φετινή χρονιά. Για πρώτη φορά η ομάδα Μπάσκετ συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό για την πόλη.

Τη φετινή χρονιά παίρνουμε ερεθίσματα, βλέπουμε τις αδυναμίες, λαμβάνουμε εμπειρίες έτσι ώστε ο σχεδιασμός για τη Νέα μας χρονιά να είναι σε υψηλότερα στάνταρ, έτσι όπως αρμόζει στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904.

Την πίτα έκοψαν μαζί οι: Κ. Καλλιάρας & Κ. Γεωργατζάς (παίκτες και κολώνες μας ), Γ. Κατσίκης (μέλος Διοικούσας Επιτροπής), Δ. Παπαδημητρίου (Πρόεδρος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904) όπως και οι Β. Κρομμύδας & Μ. Τσιριμώκου (Τεχνικό επιτελείο).

Το γεύμα παρατέθηκε στην ταβέρνα Αστέρια με το σύνολο της μεγάλης Μπασκετικής μας Οικογένειας να είναι εκεί και το τυχερό φλουρί βρήκε το μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Γ. Κατσίκης».