ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Αυτό που γίνεται στην Αναγέννηση τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει προηγούμενο! Αν ψάξουμε στην ιστορία δεν θα συναντήσουμε άλλο καλοκαίρι με τέτοιες σπουδαίες μεταγραφές πρωτοκλασσάτων παικτών, αλλά και προσπάθεια οργάνωσης του συλλόγου σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεν υπάρχει…

Αν θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι ανάλογο θα επιστρέφαμε στο μακρινό 1997 και στην αμέσως επόμενη σεζόν στο 1998 όταν τα ηνία είχε η διοίκηση Καπράνα! Τότε πράγματι είχαν γίνει εντυπωσιακές μεταγραφές και εκφράστηκαν φιλοδοξίες ακόμη και για άνοδο! Οι πιο εντυπωσιακές μέχρι να φθάσουμε στο σήμερα.

Τι δεν είχε περάσει τότε από το σύλλογο! Αντεμάρ, Τζάτζος, Κυριακούλης, Καβακάς, Μίτεφ, Εβίντι, επιστροφή Παύλοβιτς! Συν τους Καρδιτσιώτες (μεταξύ αυτών και δύο που έγραψαν ιστορία όπως ο Μπουντούρης και ο Χατζηρίζος) που ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στο τοπικό ποδόσφαιρο εκείνη την εποχή! Παίκτες πρώτης γραμμής, ένας κι ένας!

Τώρα έχουμε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό με την διοίκηση Παπαδημητρίου. Στην Αναγέννηση έρχονται ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, ακόμη και διεθνών διοργανώσεων, γεμάτη διαδρομή σε δυνατά συγκροτήματα και μάλιστα όχι στα “τελειώματα”, αλλά στην καλύτερη αθλητική ηλικία τους! Οσοι δεν έχουν καταλάβει τι πήρε η ομάδα τις τελευταίες ημέρες, ας διαβάσουν πιο προσεκτικά τα βιογραφικά!

Πάμε τώρα στο κλασικό ερώτημα που προκύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις: Παίζουν μπάλα τα βιογραφικά από μόνα τους; Οχι φυσικά. Μπάλα παίζουν οι παίκτες στο γήπεδο! Και για να βγάλουν αυτό που έχουν ως δυνατότητες απαιτείται μια σοβαρή λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς. Αυτό θα είναι και το μεγάλο στοίχημα της Αναγέννησης προσεχώς.

Ωστόσο ομάδα που διαθέτει υψηλούς στόχους, δεν μπορεί να τους υλοποιήσει δίχως το κατάλληλο ποιοτικό ρόστερ.Το είδαμε ακόμη και στη χρονιά που μας πέρασε. Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και μετά η Αναγέννηση έγινε άλλη ομάδα σε σχέση μ’ αυτή που ήταν όταν ξεκίνησε τη σεζόν

Τώρα με τις κινήσεις που γίνονται γίνεται ακόμη καλύτερη ακόμη πιο δυνατή για να σταθεί και μάλιστα όχι ως κομπάρσος αλλά ως πρωταγωνίστρια σε πολύ πιο απαιτητικές συνθήκες!

Είναι ως φανάρι! Με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν πέρα από το γεγονός ότι είναι ήδη η ομάδα με τις πιο εντυπωσιακές προσθήκες από το σύνολο της super league 2, η Αναγέννηση είναι ήδη από πλευράς δυναμικού μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας και στους δύο ομίλους!

Που θα βγάλει ο δρόμος; Ουδείς γνωρίζει. Οι προσδοκίες πάνως υπάρχουν και δικαιολογημένα. Υστερα από πάρα πολύ καιρό, ύστερα απο μια περίοδος απίστευτης μιζέριας και σφαλιάρας έχουμε τουλάχιστον λόγους να ονειρευόμαστε