ΠΩ, ΠΩ τι γίνεται! Ο κακός χαμός! Αναστέναξαν τα πληκτρολόγια! Επι ποδός όλος ο καλός δημοσιογραφικός κόσμος ξαφνικά… θυμήθηκε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου! Και βεβαίως δεν εκανε άλλη μια φορά εκπτώσεις στην κριτική του! Δεν μάσησε τα λόγια του! Πέρασε απο γενεές δεκατέσσερις προπονητές και ποδοσφαιριστές!!!

ΜΕ τη γνωστή… γεναιότητα της άποψης που τον χαρακτηρίζει και πάντα με τεκμηριωμένες επισημάνσεις ξεβάφτισε το σύμπαν! Γιατί; Γιατί οι άτιμοι, τόλμησαν να είναι σε κακή ημέρα, να πραγματοποιήσουν άσχημη εμφάνιση και να χάσουν με 3-0 από την Ιταλία!!!

ΠΟΙΑ; Την Ιταλία! Αυτό το… τίποτα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Αυτή την ασήμαντη αθλητική οντότητα, αυτά τα μηδενικά και τους παλιομακαρονάδες που το ‘40 τους στείλαμε στη θάλασσα! Κι έρχονται τώρα αυτοί φορώντας τη γαλανόλευκη, να λιποψυχήσουν και να χάσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι! Αν είναι δυνατόν, φίλε μου, αν είναι δυνατόν!!!

ΑΛΛΑ τους έδωσαν και κατάλαβαν οι… καλοί μας και άδολοι ρεπόρτερς! Ο μόνος που έλλειπε απ’ όλο αυτό το… μπαράζ ήταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος! Αυτός ο τεράστιος πολιτικός άνδρας, ο σπουδαίος πατριώτης που παλαιότερα, σε μια ήττα της Εθνικής απο την Τουρκία, είχε από τα τηλεοπτικά πάνελ χαρακτηρίσει το Ρεχάγκελ και τους διεθνείς προδότες!!!

ΜΕΤΑ απ’ αυτό το… νέο όνειδος, αυτή την πρωτοφανή προδοσία, τον περιμένει ακόμη όλος ο Ελληνισμός να τοποθετηθεί και να πεί τα πράγματα με τ’ όνομά τους χωρίς να χαριστεί σε κανέναν!!! Βέβαια, το κενό κάλυψε ο Αλέξης Κούγιας που είπε ότι πρέπει όλοι αυτοί να πάνε σπίτι τους!!! Ποιό σπίτι; Στο Γουδί να πάνε!!!

ΑΥΤΑ φίλες και φίλοι συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2019! Δεν αλλάζει τίποτα! Και η κουτσή Μαρία της δημοσιογραφίας κάθε φορά με την παραμικρή αφορμή, βγάζει τα απωθημένα τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου! Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία κάνει “γαργάρα” στα τερατουργήματα που συμβαίνουν στους συλλόγους και στα αφεντικά τους…

ΕΚΕΙ βέπετε κάνει “τζιζ”, είναι επικίνδυνα τα πράγματα! Χάνονται μεροκάματα, πέφτουν μυστήρια τηλεφωνήματα και έχουμε… ψυχική οδύνη!!! Πως να βγεί ο ρεπορτερ να μαλώσει τον Ιβάν, τον Τίγρη ή το Βαγγέλη; Και τι θ’ απογίνει μετά από μια τέτοια απόπειρα;

ΕΚΕΙ έχουμε μόνο γλυκόλογα! Ο,τι θέλει δηλαδή ν’ ακούσει το αφεντικό! Οπότε για να ξεπονέσουν, να ξεσπάσουν και να ικανοποιήσουν το σύνδρομο στέρησης, ξεθυμαίνουν στην Εθνική. Και κυρίως στον εκάστοτε προπονητή διότι οι παίκτες είναι περιουσία των… αφεντικών, άρα οι περισσότεροι δεν φταίνε! Σταμάτησε κι εκείνος ο Κατσουράνης! Αρα φταίει μόνο ο άθλιος προπονητής!

ΤΟ ΤΙ έχει ν’ ακούσει ο Αναστασιάδης που έχει και τις παραξενιές του σαν χαρακτήρας, στην όποια πορεία του στον πάγκο, ούτε που περνάει από το μυαλό του. Εδώ τα άκουσαν οι προκάτοχοί του που έφθασαν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και στις δέκα καλύτερες του κόσμου, αυτός θα γλιτώσει…;
Τα καλύτερα έρχονται…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ξένα… “βαφτίσια” μας ενοχλούν αλλά με τα δικά μας όλα οκ, ε;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Μην πυροβολείτε τον πιανίστα, κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί»

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Κανονικά, με το ποδόσφαιρο που υποτίθεται εκπροσωπεί αυτή η Εθνική ομάδα, έπρεπε όταν χάνει με 0-3 από την Ιταλία, να βγαίνουμε στο δρόμο και να πανηγυρίζουμε! Αντιθέτως, εμείς μπορεί να ζητάμε… κεφάλια, γιατί αποκλείστηκε από την οκτάδα του Μουντιάλ για ένα χαμένο πέναλτι!!!

Παράνοια!
Αν αναλογιστούμε ποιο είναι το ποδοσφαιρικό προϊόν που προσφέρουν οι παράγοντες και η πολιτεία στον Ελληνα φίλαθλο και την ίδια στιγμή παρακολουθήσουμε την πορεία της Εθνικής από το 2000 και μετά, τότε θα αντιληφθούμε το μέγεθος της παράνοιας το ν’ ασκούμε κριτική μ’ αυτό τον τρόπο!

Νοοτροπία
Δεν πρόκειται όμως ν’ αλλάξει κάτι. Μιλάμε για μια παγιωμένη νοοτροπία που χαρακτηρίζει όχι μόνο τους εκπροσώπους του τύπου, αλλά όλο τον κόσμο. Μια νοοτροπία που δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά με κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής…