Xέρι – χέρι πηγαίνουν πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Αναγέννηση με την ΑΕ Καρίτσας καθώς ισοβαθμούν από την περασμένη Κυριακή στην κορυφή με 20 βαθμούς η καθεμιά.

Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και την περίπτωση της ισοβαθμίας μετά το πέρας των έξι αγωνιστικών που υπολείπονται.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τερματίσουν μαζί στην κορυφή; Ψαχουλεύοντας στον… χιλιοερμηνευμένο ΚΑΠ βρίσκουμε ότι το τρίτο κριτήριο για δύο ομάδες που θα έχουν τους ίδιους βαθμούς και θα αναδειχθούν ισόπαλες στο μεταξύ τους παιχνίδι, είναι η διαφορά των τερμάτων.

Η Αναγέννηση με τα πολλά γκολ που είχε πετύχει μετά την επανέναρξη έφθασε τα 23 συνολικά, ενώ έχει δεχθεί μόλις 4.

Από την Κυριακή όμως η Καρίτσα κάλυψε κατα πολύ την διαφορά, καθώς σημείωσε νίκη με 6-0 επί του Ερμή Αμυνταίου, έφθασε τα 18 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόλις 2 (απο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου). Υπολείπεται δηλαδή τρια γκολ για να καλύψει την διαφορά από την Αναγέννηση. Το τέταρτο κριτήριο, αν οι δύο ομάδες ισοβαθμίσουν και στην διαφορά τερμάτων, είναι η καλύτερη επίθεση. Ποια δηλαδή θα έχει σημειώσει περισσότερα γκολ

Το πρώτο ζητούμενο, λοιπόν, στα παιχνίδια που υπολείπονται για τους “κιτρινόμαυρους” είναι φυσικά η νίκη, αλλά ακόμη κι όταν αυτή ενδεχομένως θα κρίνεται σ’ ένα παιχνίδι οι “στροφές” δεν πρέπει να κατεβαίνουν αλλά να επιδιώκεται η επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων τερμάτων.

Εδώ πλέον που φθάσαμε σ’ αυτή την άκρως περίεργη χρονιά, σ’ ενα πρωτάθλημα που είναι της μιας ανάσας, όλα θα παίξουν ρόλο, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια! Ακόμη και το ένα γκολ…