Ο Λάμπρος Πολίτης, οι ULTRAS GATE 3 και σύσσωμη η ΑΣΑ για τον Άλκη...

Με μια συγκινητική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης ο Λάμπρος Πολίτης εξήγησε πως βρέθηκε να φοράει το μπλουζάκι με την αφιέρωση στον δολοφονημένο Αλκη στο παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Πανσερραϊκό:

«Μαζί με τον Παναγιώτη Μάνιο σχεδιάσαμε δύο ιδιες φανέλες! Την ιδέα την έδωσε ο συμπαίχτης μου και οποίος από τους δυο μας σκόραρε στο ματς θα πανηγυρίζαμε μαζί..
Θέλημα θεού ήτανε να μπει το γκολ και να δείξουμε αυτή τη φανέλα που για μένα είναι τεράστια η σημασία της!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..

Θέλω να στείλω δύναμη μεσα από τη καρδια μου στην οικογένεια του Αλκη…»

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Ο σύνδεσμος φίλων της Αναγέννησης (όπως και το σύνολο σχεδόν των φιλάθλων  ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα), ULTRAS GATE 3 εξέδωσαν κι αυτοί ανακοίνωση, ενώ την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο σημείο όπου κάθονται στην εξέδρα δεν υπήρχαν τα γνωστά πανό. Μόνο μία μικρή σημαία της Αναγέννησης σ’ ένα μεγάλο μαύρο φόντο.

Eπίσης στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλκης Καμπανός μαζί με εκατοντάδες άλλα σημειώματα, φανέλες, κασκόλ, απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκε και αντιπροσωπεία των φίλων της Καρδιτσιώτικης ομάδας όπου άφησαν και το δικό τους μήνυμα. “Αναπαύσου εν ειρήνη” και “καλό ταξίδι Αλκη”…

Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ανακοίνωση για το χαμό του 19χρονου εξέδωσε και η ΠΑΕ Αναγέννηση έχοντας ως σήμα το λογότυπο του Αρη χωρίς μάλιστα χρώματα, αλλά σε ασπρόμαυρο φόντο.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του φιλάθλου του Άρη.
Ο άτυχος Άλκης έχασε τη ζωή του γιατί υποστήριζε και αγαπούσε μία ομάδα. Κάποιοι θεώρησαν πως έχουν το δικαίωμα να του αφαιρέσουν τη ζωή γιατί επέλεξε να είναι φίλαθλος κάποιας άλλης ομάδας.
Ακόμη μία ανθρώπινη ζωή που θυσιάζεται στο βωμό της τυφλής βίας. Ας είναι η τελευταία ανθρώπινη ψυχή που χάνεται. Ας είναι επιτέλους η αρχή του τέλους. Ας γίνει επιτέλους κάτι ουσιαστικό για να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να σκοτώνει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ο ΠΑΤΟΣ

Η στυγερή δολοφονία του 19χρονου που απλώς περπατούσε στο δρόμο με τους φίλους τους και απάντησε στο ερώτημα “τι ομάδα είσαι” μας δείχνει τον… πάτο στον οποίο έχουμε κατρακυλήσει ως κοινωνία…

Κι αν οι ίδιοι απο κάτω στη βάση δεν αντιδράσουμε μας περιμένουν χειρότερα…