Ο Χρήστος Δεληγιάννης, επί σειρά ετών υπεύθυνος του αγωνιστικού σ’ αυτή την καταπληκτική διαδρομή, θ’ αναλάβει όπως όλα δείχνουν τη θέση του προέδρου στον ΑΣ Καρδίτσας!

Στο ρόλο του επίτιμου προέδρου θα είναι ο Θωμάς Δεληγιάννης που φυσικά θα συνεχίσει να στηρίζει το σύλλογο που έβγαλε από την εσωστρέφεια το μπάσκετ της πόλης και το έφερε εκεί που δεν είχε φθάσει ποτέ…

Ο ΑΣΚ πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση των μελών του στο εμπορικό επιμελητήριο. Η διοίκηση έκανε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό και προχώρησε στην ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έγινε αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει με πολλές θυσίες ο σύλλογος και μέσα σε ένα πολύ δύσκολο κλίμα, λόγω της πανδημίας και των πλημμυρών που αντιμετώπισε πρόσφατα η περιοχή και που είχε ως στόχο και τις ζημιές στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης από τις καταστροφές που προηγήθηκαν , η διοίκηση ΑΣ Καρδίτσας φέρεται διατεθειμένη να το παλέψει και να να κρατήσει όρθια την ομάδα, στο δύσκολο και φέτος πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΑΣΚ ετοιμάζεται για το 3ο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Καβάλα. Η Καρδιτσιώτικη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία μετά τις εμφανίσεις στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για την περιοχή της Καβάλας ,θα διανυκτερεύσει και αύριο στις 5 το απόγευμα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη.

NEA ENHMEΡΩΣΗ

Πράγματι όπως γράψαμε πιο πάνω στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Δεληγιάννης θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΣΚ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των “κυανολεύκων” που γνωστοποιεί και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου τονίζει:

«Η Γενική Συνέλευση του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας. Τηρώντας όλους τους περιορισμούς λόγω του Covid-19, δηλαδή με περιοδική παρουσία των παριστάμενων μελών, πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και η παρουσίαση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων του σωματείου, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ορίζεται πλέον από τις διατάξεις του ν. 4603/2019.
Μετά τις εκλογές, ακολούθησε άμεσα συγκρότηση σε σώμα του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έχει πλέον την εξής σύνθεση:
• Πρόεδρος: Χρήστος Δεληγιάννης
• Αντιπρόεδρος: Χρήστος Ζήσης
• Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Χριστούλας
• Ειδ. Γραμματέας: Κώστας Πρίτσας
• Ταμίας: Φάνης Καϊμακάμης
• Μέλη: Κωνσταντίνος Μπανιός, Βασίλης Μπολώτης, Δημήτρης Νταφόπουλος, Λεωνίδας Ντανοβασίλης, Αντώνης Μακρυνίκας, Γιώργος Σπανός.
Ταυτόχρονα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκροτούνται επιτροπές που αποτελούνται από μέλη του συλλόγου, με στόχο την καλύτερη λειτουργία των επιμέρους δραστηριοτήτων:
• Επιτροπή Αγωνιστικών Ομάδων: Κωνσταντίνος Μπανιός, Λεωνίδας Ντανοβασίλης.
• Επιτροπή Ακαδημιών: Βασίλης Μπολώτης, Γρηγόρης Κωτούλας, Στέλιος Μπούρας.
• Επιτροπή Συνεργασιών και Επικοινωνίας: Δημήτρης Νταφόπουλος, Λεωνίδας Ντανοβασίλης, Αντώνης Μακρυνίκας, Γιώργος Σπανός, Λέανδρος Θανόπουλος.»