Κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες έχουν απομείνει για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (30/9), κατηγορίας, στην οποία μετά τις φετινές ανακατατάξεις που είχαμε, υπάρχει τριπλή εκπροσώπηση από την περιοχή της Καρδίτσας.

Αναγέννηση, ΑΟ Σελλάνων και Απόλλων Μακρυχωρίου που θα συμμετάσχουν στον 4ο όμιλο, στον οποίο το παζλ απαρτίζεται από δυνατά και ιστορικά συγκροτήματα, συνεχίζουν την προετοιμασία τους έχοντας να αντιμετωπίσουν μία σκληρή δοκιμασία.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ

Η ομάδα Αναγέννησης που προέρχεται από το χώρο της Football Leauge, δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα που συμμετείχε στην παραπάνω κατηγορία. Εχει γίνει μία ριζική ανανέωση στο ρόστερ , με αρκετούς παίκτες με μικρό Μέσο όρο ηλικίας και κατά συνέοεια άπειροι για τα δεδομένα της κατηγορίας. Γίνονται κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ προκειμένου να εμπλουτιστεί το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές που θα έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. Αλλωστε το τελευταίο φιλικό τεστ στα Μετέωρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα χτύπησε ‘’καμπανάκι’’ για το μίγμα των ομάδων που θα συναντήσει σ αυτό το πρωτάθλημα.

Βέβαια το αγωνιστικό έρχεται ως συνέχεια και του διοικητικού και της πλαισίωσης που θα πρέπει να τύχει η νυν διοικητική κατάσταση που απαρτίζεται από μέλη της Ερασιτεχνικής, για να μπορέσει να προχωρήσει απρόσκοπτα η ομάδα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο ΑΟ Σελλάνων είναι ο’’συνδετικός κρίκος’ των τριών, μιας και συμμετέχει στο εν λόγω πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη σεζόν. Οι ‘’κυανολευκοι’’ κράτησαν ένα μεγάλο μέρος του κορμού τους και ενισχύθηκαν σημαντικά, γεγονός που τους κατατάσσει αυτη τη στιγμή σαν μία από τις πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες του ομίλου.

Έχει δείξει στα δυνατά φιλικά και επίσημα ματς που έχει δώσει στο διάστημα της προετοιμασιας ότι έχει τα φόντα με το υπάρχον υλικό, να ανταγωνιστεί και φυσικά να φτάσει πιο εύκολα στο στόχο της , συγκριτικά με τη περσινή αγχωτική σεζόν. Ολα θα φανούν στο γήπεδο με τον ΑΟ Σελλάνων να …ρίχνει λίγο το ρυθμό του τις τελευταίες ημέρες και μετά τα δυνατά ματς που προηγήθηκαν, για να αποσυμπιεστούν .

ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου βρίσκεται επισης στο στάδιο της προετοιμασίας με τους ‘’κυανόλευκους’’ να οργανώνονται στο έμψυχο δυναμικό με επιλεκτικές κινήσεις κυρίως από την περιοχή. Η ομάδα του Μακρυχωρίου διατήρησε τον περσινό κορμό, ωστόσο ψάχνει για λύσεις ώστε να καλύψει τα κενά αλλά και να μπορέσει να αποκτήσει περισσότερες λύσεις και βάθος στον πάγκο της. Στο τελευταιο της ματς που ήταν στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, έδειξε καλή εικόνα ωστόσο θέλει το κάτι παραπάνω. Οι ‘’κυανόλευκοι’’ έχουν προγραμματίσει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στα Μετέωρα να κάνουν την πρόβα τζενεράλε και να δείξουν τις δυνατότητές τους εν όψει της πρεμιέρας που είναι απέναντι στον δυνατό Πιερικο.