Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο νεαρός Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας Mατθαίος Κολοφωτιάς, ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος megafittness.gr.
O κ. Κολοφωτιάς απέσπασε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Fitness Awards στην κατηγορία “καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα”.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά και ανέδειξαν καινοτόμες πρακτικές σε υπηρεσίες ή προϊόντα που αφορούν γυμναστήρια, εναλλακτικούς χώρους εκγύμνασης, εξοπλισμό, συμπληρώματα και ρουχισμό γυμναστικής. Επίσης, υποψηφιότητες κατέθεσαν εταιρείες που διοργανώνουν events στον ευρύτερο χώρο της εκγύμνασης, fitness groups, όπως επίσης και fitness influencers.

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η εκμετάλλευση της εμπειρία στον χώρο της εκγύμνασης, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

Ο 29χρονος Καρδιτσιώτης σε μια δύσκολη συγκυρία για την Καρδίτσα εξαιτίας του “Ιανού”- ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του και σε δήλωσή του τόνισε: “Μεγάλη μου τιμή που επιλέχθηκε το Megafitness.gr για το βραβείο του καλύτερου online fitness store. Δυστυχώς έρχεται σε μία περίοδο που η πόλη μου η Καρδίτσα περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της πλημμύρας που έπληξε όλόκληρο το νομό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και στους συνεργάτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.Σήμερα επαληθεύεται μια φράση που λεω συχνά : ότι αγαπάς και το κάνεις με μεράκι στο τέλος θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα”.