ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Όταν χάνει ο Ολυμπιακός βαφτίζεται από τα “εγκυρα” δημοσιογραφικά φόρουμ των Αθηνών ως “Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή Πειραιώς bank”! Οταν κερδίζει και πάει για άνοδο είναι “Θρυλάρας” που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Α1 του μπασκετ!!!

Μετά τη νέα κατραπακιά που έφαγε στην Καρδίτσα από τους… τρελούς του ΑΣΚ (τη δεύτερη σε ισάριθμες επισκέψεις στην πόλη μας), οι τίτλοι και τα ρεπορτάζ προσαρμόστηκαν στην πρώτη ονομασία: “Ολυμπιακός Βου”! Την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε τον Απόλλωνα Πάτρας (με διαιτησία οργιώδη!) ήταν σκέτο Ολυμπιακός!

Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ολυμπιακός είναι στην Α2 Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ από ΕΠΙΛΟΓΗ της διοίκησής του. Επίσης αγωνίζεται με το συγκεκριμένο ρόστερ πάλι από ΕΠΙΛΟΓΗ της διοίκησής του διότι παίζει σε “δύο δόσεις”, μία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μία στο ευρωπαϊκό.

Γούστο θα χει να βάλουμε και κανέναν καημό για τις κόντρες που είχαν οι… μεροκαματιάρηδες Αγγελόπουλοι και οι Γιαννακόπουλοι! Τo πως κατεβαίνει στα ματς, λοιπον, o Ολυμπιακός, είναι δική του καθαρά υπόθεση και δεν μας αφορά καθόλου. Το αν κατεβαίνει με το γιο του Αργύρη Καμπούρη ή το Σπανούλη το αποφασίζουν αυτοί που τον διοικούν!

Το ότι ονομάζεται όμως “Ολυμπιακός” και στη μία και στην άλλη περίπτωση, είναι ξεκάθαρο. Δηλαδή αν καταφέρει φέτος και ανέβει στη basket league θα ονομάζεται του χρόνου “Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή”;

Άρα αγαπητοί συνάδελφοι των Αθηνών και αγαπητοί φίλοι, να υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά οτι ο ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  την Τετάρτη το απόγευμα κέρδισε τον Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟ! Και με βάση αυτό το τεράστιο όνομα, παίρνει και τις ανάλογες διαστάσεις αυτή του η επιτυχία!

Πέρα απ’ αυτό επικράτησε έναντι του πιο οργανωμένου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας, που ταυτόχρονα είναι και πανίσχυρος οικονομικά! Ακόμη και το ρόστερ του αυτό καθ’ αυτό που αγωνίζεται στα γήπεδα της Α2 είναι πολύ ισχυρό από πλευράς βιογραφικών, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται και αγωνίζονται οι παίκτες και η τεχνική τους ηγεσία είναι οι καλύτερες.

Όσοι λοιπόν, μέσα στην κάψα και στην αγωνία τους να αβαντάρουν τους μεγάλους του κέντρου μην τους “μαλώσουν” τ’ αφεντικά ή χάσουν τα “κονέ” τους πάνε να μειώσουν την προσπάθεια όχι μόνο του ΑΣΚ αλλά και των υπολοίπων (κυρίως των επαρχιακών), είναι πραγματικά για λύπηση!

Απέναντι του ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη είχε μια ομάδα που βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και που εκπροσωπεί μια πόλη που έχει περάσει τα πάνδεινα. Αυτή, λοιπόν, η ομάδα πέτυχε την τεράστια νίκη την οποία όσο και να προσπαθούν διάφοροι δεν γίνεται να την υποβαθμίσουν!