Προσελκύει επισκέπτες η Λίμνη Πλαστήρα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελκυστικός προορισμός παραμένει η Λίμνη Πλαστήρα και ενόψει τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, καθώς αρκετοί επισκέπτες βλέπουν ως ευκαιρία να περάσουν το χρόνο τους στον ορεινό όγκο του Νομού.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα» ο κ. Αντώνης Κρομμύδας, ξενοδόχος στη Λίμνη Πλαστήρα, ανέφερε ότι η ζήτηση στα καταλύματα για το ερχόμενο τριήμερο κυμαίνεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, αν ληφθεί υπόψιν πως παραδοσιακά αυτό τον καιρό οι πολίτες επιλέγουν παραθαλάσσια μέρη. «Το ποσοστό της πληρότητας είναι σχετικά ικανοποιητικό, όσο κυλάει ο χρόνος θα αυξηθεί και η ζήτηση. Οι τιμές που συναντά κανείς, καλύπτουν το πορτοφόλι κάθε πολίτη», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σύμμαχος για τους επισκέπτες αποτελούν οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν το τριήμερο στη Λίμνη Πλαστήρα, προσφέροντας ένα περιβάλλον δροσιάς κατά τις απογευματινές ώρες, αλλά και ξεκούρασης, μακριά από τον θόρυβο των μεγάλων αστικών κέντρων. Όσον αφορά τα λειτουργικά κόστη, οι προκλήσεις εξαιτίας της συνεχιζόμενης ακρίβειας και των ανατιμήσεων παραμένουν ανυποχώρητες.

Να σημειωθεί ότι η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί μια μαγευτική απόδραση, καθώς επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν πεζοπορία στη φύση. Παράλληλα, με την επίσκεψή τους στην Λίμνη Πλαστήρα, γονείς, παιδιά, αλλά και παρέες μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως ιππασία, υδροποδήλατα, κανό και ψάρεμα.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα «Νέος Αγών»