Τα παιδιά «μαθαίνουν, σκέφτονται, ζουν» στις παιδικές βιβλιοθήκες (φωτο)

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, με το κλείσιμο των σχολείων, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε, άλλο ένα διαφορετικό, διασκεδαστικό, δημιουργικό και… γεμάτο πρωτότυπες δράσεις και ιδέες καλοκαίρι!

Θέλετε να γίνετε μέρος της τοπικής ιστορίας; Θέλετε όμορφες καλοκαιρινές εμπειρίες με τα παιδιά σας & τα παιδιά της πόλης μας; Θέλετε να ζήσετε μια όμορφη καλοκαιρινή περιπέτεια ως εθελοντές; Από 17 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, διοργανώνουν την 11η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας!

Τίτλος της Φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…». Μέσα από τις προγραμματισμένες δράσεις μας, θα ταξιδέψουμε μαζί με μικρούς και μεγάλους, από τη γη ως τον ουρανό, με κάθε μέσο και κυρίως με τη φαντασία και το χαμόγελό μας και συντροφιά μας τα βιβλία!

Θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας, σ’ άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι; Θέλετε να βάλετε κι εσείς το δικό σας «αποτύπωμα», στην ιστορία των παιδικών βιβλιοθηκών της πόλης μας; Δεν έχετε παρά να να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην παιδική βιβλιοθήκη της γειτονιάς ή του χωριού σας!!!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2441071346 ή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: paidikesbibliothikes@yahoo.gr. Κι αυτό το καλοκαίρι στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας… θα μάθουμε, θα σκεφτούμε… θα ζήσουμε!