Δύο εβδομάδες μετά τον χαμό του 20χρονου Ηλία Μπρέλλα στο Μαυρομμάτι σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, είχαμε νέο συμβάν!!!

Συγκεκριμένα στην Αργολίδα, ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ηλικίας 46 ετών, υπέστη ανακοπή την ώρα του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού στο γήπεδο του Δρεπάνου κατέρρευσε και παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών έχασε τη ζωή του!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το οδυνηρό περιστατικό, δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας argolikeseidisis.gr:

“Δυστυχώς ο 46χρονος ποδοσφαιριστής Θ.Σ. δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της ΑργολίδαςΟ άτυχος ποδοσφαιριστής που είναι επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου να σημειωθεί ότι δεν εφημέρευε και άνοιξε μόνο και μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Εκει οι γιατροί έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον σώσουν όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου που έχουν σπεύσει η οικογένεια του και οι συναθλητές του.”

Η ΕΠΣ Αργολίδας ανέβαλε την δραστηριότητα για σήμερα (30/1) και αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής για την ερχόμενη αγωνιστική.

Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή, σε μια κατάσταση που τείνει να καταστεί φυσιολογική!

Πιο επίκαιρη παρά ποτέ είναι η δραστηριότητα που έχουν αναλάβει οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας που δημιουργούν σύνδεσμο για να πιέσουν για τις συνθήκες και την παντελή αδιαφορία των αρμοδίων.

Θυμίζουμε ότι μετά την συγκέντρωση της περασμένης εβδομάδας, έχουν αποφασιστεί μια σειρά από ενέργειες, ενώ αναμένεται η δεύτερη συγκέντρωση την προσεχή Πέμπτη

Θ.Κ.