Ένα μεγάλο ματς περιμένει τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, ίσως το σημαντικότερο της ιστορίας του!!! Με νίκη επί της Καβάλας το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΑΣΚ εξασφαλίζει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Εθνική και ταυτόχρονα, παίρνει απευθείας την άνοδο για τη Basket League!!!!

Η ήττα του Ψυχικού την Τετάρτη στο Μεσολόγγι από το Χαρίλαο Τρικούπη με 66-62 σε εξ αναβολής αγώνα, φέρνει το Ψυχικό σε ρεκόρ 15-6, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΑΣΚ, αν νικήσει το Σάββατο την Καβάλα, ανεξάρτητα από κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα είναι ο πρωταθλητής της περιόδου 2021-22 και ταυτόχρονα, η πρώτη ομάδα που θα βρίσκεται του χρόνου στην Α1 Εθνική !!!

Το Ψυχικό είναι η μοναδική ομάδα που έχει μαθηματικές πιθανότητες ακόμη για να πάρει την πρώτη θέση από τον ΑΣΚ. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται μόνο νίκες στα επτά ματς που έχει να δώσει (τέσσερα για την κανονική ροή και τρία εξ αναβολής) για να μπορέσει να φτάσει τον ΑΣΚ, που από τη μεριά του, θα πρέπει να χάσει και στα τέσσερα που έχει να δώσει εκείνος και μάλιστα, με διαφορά +15 πόντων στο Ψυχικό τη Μ.Τετάρτη για την 28η αγωνιστική.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως με νίκη το Σάββατο απέναντι στην Καβάλα, ο Α.Σ.Καρδίτσας ότι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα ματς, παίρνει και μαθηματικά την πρώτη θέση, το κύπελλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Α1!

Μπροστά σε μια ιστορική επιτυχία για τον αθλητισμό της Καρδίτσας, βρίσκεται λοιπόν ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που χρειάζεται ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, το 23ο της σεζόν, για να βρεθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, πραγματοποιώντας ένα όνειρο που πριν μερικά χρόνια έμοιαζε άπιαστο!

Ραντεβού με την ιστορία το Σάββατο
Όπως γίνεται κατανοητό, το Σάββατο η Καρδίτσα μπορεί να πανηγυρίσει μια άνευ προηγουμένου για το συλλογικό αθλητισμό της περιοχής και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Σε αυτό το ραντεβού με την αθλητική ιστορία της Καρδίτσας, δεν πρέπει να λείψει κανείς !!!

Στα χθεσινά ματς εξ αναβολής:
Χ.Τρικούπης-Α.Ε.Ψυχικού 66-62
Γ.Σ.Ελευθερούπολης-Ε.Κ.Καβάλας 74-68

ΑΠΟΨΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΣΚ
Με την επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας να μοιάζει ολοένα και πιο κοντά, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου, τη συμμετοχή του στη Basket League.

To πρώτο αλλά πολύ σημαντικό βήμα, είναι η συνάντηση που θα γίνει απόψε στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» με θέμα την επόμενη ημέρα του Α.Σ.Καρδίτσας.
Ο σχεδιασμός της δημιουργίας της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η ανάλυση του σχεδίου για το επόμενο διάστημα, η οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και η συμμετοχή της πόλης σε αυτή τη νέα μεγάλη προσπάθεια, είναι τα βασικά σημεία της συνάντησης, στην οποία προσκεκλημένοι είναι τόσο οι φορείς, όσο και οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα και αποτελούν μαζί με τους φιλάθλους, τον καλύτερο «συμπαίκτη» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. θα αναλύσει το σχέδιο για τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο, ενώ ο μεγάλος Γιάννης Μπουρούσης θα είναι κι αυτός παρών, μεταφέροντας τις πολύτιμες εμπειρίες του, αλλά και τη διάθεσή του να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας καλεί όλους τους φιλάθλους και επιχειρηματίες να βρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», σε μια συνάντηση ενημέρωσης και διαλόγου.