Στις 11 το πρωί του Σαββάτου ο Δήμος Καρδίτσας διοργανώνει εκδήλωση για τη θερμή υποδοχή της θριαμβεύτριας συμπολίτισσας πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο!

Η σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί το πρωί της Παρασκευής, ενώ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συμβούλων και  πριν από την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Τσιάκος έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή θα προτείνει στον ΔΟΠΑΚ να ονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο “Αντιγόνη Ντρισμπιώτη” προς τιμήν της σπουδαιότερης συμπολίτισσας αθλήτριας όλων των εποχών στον κλασικό αθλητισμό!

Εισηγητικά ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους Καρδιτσιώτες αθλητές που συμμετείχαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Απέδειξαν ότι με πολύ σκληρή δουλειά επιμονή και υπομονή μπορούμε να φθάσουμε ψηλά. Συγχαρητήρια και εύσημα για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που πέτυχε έναν άθλο. Όταν κάτι το θέλεις πολύ δεν υπάρχουν όρια, μπορείς να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και με πολύ σκληρή δουλειά να πετύχεις θαύματα. Η Καρδίτσα έγινε γνωστή σε όλη Ευρώπη και παγκοσμίως, είναι πολύ καλό πρότυπο για τα παιδιά και τη νεολαία» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος και σημείωσε ότι το Σάββατο ο Δήμος θα διοργανώσει μια σεμνή τελετή υποδοχής.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ένα σεμνό κορίτσι που δεν επιθυμεί πολλές τυμπανοκρουσίες και κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο και όλους τους δημότες να δώσουν το «παρών» στην κεντρική Πλατεία Καρδίτσας στις 11 το πρωί για να εκφράσουν τη χαρά και την ευγνωμοσύνη τους.

Πρόσθεσε ότι αυτούς τους αθλητές – πρότυπα πρέπει να τους θυμόμαστε και γι’ αυτό η δημοτική αρχή θα κάνει πρόταση στον ΔΟΠΑΚ να δοθεί το όνομα της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.