Β. Τσιάκος: Έρχονται υπογραφές για οδοφωτισμό και πεζοδρόμια

Την 1η Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας στην υπογραφή του έργου που αφορά το σύνολο του οδοφωτισμού στο Δήμο Καρδίτσας, προϋπολογισμού περίπου 7 εκ ευρώ.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σε ενημερωτική τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, λέγοντας ότι θα αντικατασταθούν 15.000 φωτιστικά lμε ed σύγχρονης τεχνολογίας σε όλο το Δήμο Καρδίτσας. Η αντικατάσταση, είπε, θα ξεκινήσει πρώτα από τις κοινότητες και θα ακολουθήσει η πόλη. «Θα έχει πολλαπλά οφέλη ο Δημότης γιατί εκτός των άλλων η κιλοβατώρα θα είναι κλειδωμένη στο 0,15 τη στιγμή που ακούμε για τις νέες τιμές που ανακοίνωσε η ΔΕΗ στα 0,78 ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί το έργο για την επισκευή των πεζοδρομίων, ύψους 3 εκ ευρώ. Μίλησε για τεράστιο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης, με 20 χιλιόμετρα νέα πεζοδρόμια. Πρόσθεσε ότι μεταξύ άλλων θα γίνουν ράμπες ΑμεΑ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και θα δημιουργηθούν εσοχές για τους κάδους απορριμμάτων. Τέλος σημείωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την περιοχή της Δημοτικής Αγοράς.