Νέες στολές για τους εκτελεστές της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέκα νέες στολές έχουν πλέον στη διάθεσή τους για τις επίσημες εμφανίσεις τους οι εκτελεστές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καρδίτσας. Το εμποροβιοτεχνικό επιμελητήριο της Καρδίτσας ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο αίτημα του Συλλόγου Εκτελεστών της Φιλαρμονικής και διέθεσε το ποσό των 2.000 ευρώ περίπου για τη δημιουργία των στολών και σήμερα το απόγευμα έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Εκ μέρους του επιμελητηρίου ο κ. Kώστας Λαμπρόπουλος τόνισε ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρδίτσας είναι ένας φορέας που αξίζει να υποστηριχθεί για να κρατηθεί ζωντανή. “Όποτε χρειάστηκε ήταν παρούσα και οι εκτελεστές της την κρατούν όρθια με πολλές προσωπικές θυσίες” πρόσθεσε ο κ. Λαμπρόπουλος κατά την παράδοση των στολών και συνεχάρη όλους για τη διαχρονική παρουσία της φιλαρμονικής στα τοπικά δρώμενα.

Από την πλευρά του ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Νικ. Μπανιάς τόνισε ότι η τελευταία φορά που η φιλαρμονική ορχήστρα προμηθεύτηκε στολές ήταν πριν από 20 χρόνια (!) και ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου για την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισε το αίτημα που δέχθηκε και την πρόθυμη ανταπόκρισή του. “Όλοι εμείς στη φιλαρμονική προσπαθούμε πολλές φορές με προσωπικό κόστος και αυταπάρνηση να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας με μόνη ανταμοιβή την αναγνώριση και την αγάπη των δημοτών και έτσι θα συνεχίσουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπανιάς.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών